شناسهٔ خبر: 11080580 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ایرانی در گفت‌و‌گو با فارس:

اعتدالگرایان در قم فعالیت انتخاباتی خود را با محوریت لاریجانی تنظیم می‌کنند

رئیس کمیته انتخابات شورای سیاست‌گذاری اعتدالگرایان گفت: ما در شهر قم محوریت خود را بر اساس مدار انتخاباتی آقای لاریجانی تنظیم کرده‌ایم.

صاحب‌خبر -

جمشید ایرانی رئیس کمیته انتخابات شورای سیاست‌گذاری جبهه اعتدالگرایان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: ما در سال 92 گام اول را با فداکاری آقای عارف و سکان‌داری آقای روحانی برداشتیم.

وی افزود: ما بنا داریم گام دوم را با سکانداری آقای عارف و تأیید بزرگان جریانات سیاسی همچون آقای هاشمی رئیس دولت اصلاحات و آقای ناطق نوری برداریم.

رئیس کمیته انتخابات شورای سیاست‌گذاری جبهه اعتدالگرایان درباره جلسه اخیر این شورا تصریح کرد: در جلسه شورای سیاست‌گذاری جبهه اعتدالگرایان دوباره تأکید شد که احزاب عضو جبهه اعتدالگرایان در شهر تهران هیچگونه سهم‌خواهی نداشته باشد و همین الگو را در جهت تقویت این گفتمان در شهر قم نیز داریم.

ایرانی توضیح داد: ما در شهر قم محوریت خود را بر اساس مدار انتخاباتی آقای لاریجانی تنظیم کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ما در جهت تحقق گام دوم از هرگونه دادن لیست مجزا که خارج از سکانداری و سرلیستی عارف باشد در شهر تهران پرهیز می‌کنیم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/LMMTM3