شناسهٔ خبر: 11059924 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سومین روز نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی/8

برپایی غرفه آسیب‌شناسی بازی‌های رایانه‌ای و ارائه بازی‌های مفید

سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی با غرفه های جالبی در زمینه بازی‌های رایانه‌ای از جمله آسیب شناسی و نقد بازی‌های رایانه ای و معرفی بازی‌های جدید رایانه ای همراه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی با غرفه های جالبی در زمینه بازی‌های رایانه‌ای از جمله آسیب شناسی و نقد بازی‌های رایانه ای و معرفی بازی‌های جدید رایانه ای همراه است.

در غرفه آسیب شناسی بازی های رایانه ای و انیمیشن والدین و نوجوانان و جوانان با آسیب ها و مضرات بازی های رایانه ای و انیمیشن توسط کارشناسان و متخصصان حوزه و دانشگاه در رشته های روانشناسی و بازی های رایانه ای بصورت کنفرانس و پرسش و پاسخ آشنا می شوند.

در کنار این غرفه نیز غرفه معرفی و ارائه بازی های مفید قرار داده شده که علاقه مندان به بازی های رایانه ای می توانند با بازی های مناسب با علایق و سن خود آشنا شوند و همچنین بسیاری از بازی های مفید و خلاقانه را روی تلفن همراه یا تبلت خود بصورت رایگان دریافت کنند.

از دیگر قسمت های این غرفه ها می توان به قسمت ایده پردازی و تجربه بازی توسط بازدید کنندگان اشاره کرد.

این غرفه ها تا روز سه شنبه 27 بهمن ماه در محل نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی واقع در بوستان گفتگو دایر می باشد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/UAXD2