امیر حسین فشنگچی پس ازشکست یک برصفر تیمش برابر تیم پرسپولیس با بیان اینکه هفته گذشته نیز داور یک پنالتی به سود تیم ما نگرفت،عنوان کرد:به طور حتم اگر دقیقه 20 بازی داور پنالتی ما را می گرفت کار تمام می شد و نتیجه چیز دیگری بود.
وی افزود: در بازی قبلی ما در یک صحنه همانند دیدار امروز، داور برای ما پنالتی نگرفت و امروز هم این اتفاق دوباره تکرار شد.
وی با تمجید از عملکرد بازیکنان دو تیم ادامه داد: دو تیم بازی خوبی در درون زمین به نمایش گذاشتند ما مربی بزرگی داریم و او می تواند کاری کند که در دیدارهای بعدی امتیازات کامل بازی از آن ما شود.
فشنگچی درخصوص تیم پرسپولیس نیز گفت: این تیم با حمایت هواداران و بازی هایی که در زمین انجام می دهند می تواند به مقام قهرمانی برسد.
تیم فولاد خوزستان عصر امروز و درچارچوب رقابت های هفته بیستم در ورزشگاه آزادی تهران مقابل تیم پرسپولیس با نتیجه یک برصفر شکست خورد.
ورزشی.(2)**9144 **3783** 1701
مهاجم فولاد: داوران پنالتی های ما را نمی گیرند/پرسپولیس قهرمان می شود
تهران-ایرنا-مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان با انتقاد از عملکرد داور دیدار تیمش برابر پرسپولیس، گفت:داوران پنالتی هایی که به سود تیم ما اتفاق می افتد را نمی گیرند.
صاحبخبر -