شناسهٔ خبر: 10934219 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث فرهنگی | لینک خبر

جشنواره فیلم فجر به شیراز رسید

پانزدهمین جشنواره فیلم فجر شیراز عصر شنبه 17 بهمن ماه با حضور جمعی از پیشکسوتان و کارگردانان عرصه سینما در شیراز گشایش یافت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میراث فرهنگی - فرهنگ و هنر   -  تا ٢٢ بهمن که جشنواره فیلم فجر ادامه دارد، چندین اثر سینمایی از کارگردانان کشورمان در شیراز به روی پرده خواهد رفت .
 
در نخستین روز این جشنواره، فیلمهای 'امکان مینا' ساخته کمال تبریزی در نوبت اول در تالار حافظ اکران شد که با استقبال خوب مخاطبان نیز همراه شد .
 
 
در نوبت دوم نیز فیلم 'لانتوری' به کارگردانی رضا درمیشیان اکران شد که این فیلم نیز که به عنوان نماینده سینمای ایران در بخش پانورامای برلین حضور دارد مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت .
 
دیگر فیلمی که در نخستین روز پانزدهمین جشنواره فیلم فجر شیراز به روی پرده سینما فرهنگ رفت، فیلم 'اژدها وارد می شود' ساخته مانی حقیقی بود .
 
در دومین روز برپایی جشنواره در شیراز فیلم های 'خشم و هیاهو' ساخته هومن سیدی، 'اژدها وارد می شود' ساخته مانی حقیقی، 'امکان مینا' اثر سینمایی کمال تبریزی، 'ابد و یک روز' به کارگردانی سعید روستایی و 'لانتوری' ساخته رضا درمیشیان در سینماهای سعدی، فرهنگ وهمچنین تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اکران می‌شوند.