شناسهٔ خبر: 10926090 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

حاتمی‌کیا با مردم به تماشای «بادیگارد» نشست

صاحب‌خبر -

خبرنامه دانشجویان ایران: سینماهای آزادی و کوروش در ششمین شب جشنواره فیلم فجر شب شلوغی را سپری کردند و میزبان مخاطبین و هنرمندان بودند.

به گزارش فارس، ششمین شب از برگزاری سی وچهارمین جشنواره فیلم فجر پردیس سینمایی کوروش با اکران فیلم های «بادیگارد»، «ابد و یک روز»، «بارکد» و رونمایی از فیلم «دختر» شب شلوغی را پشت سر گذاشت. در این پردیس سینمایی به دلیل تعدد سالن و فیلم هایی که این روزها با اقبال مخاطبان مواجه شدند ازدحام زیادی ایجاد شدو فیلم های سینمایی «ابدو یک روز»، «بادیگارد» و «دختر»در سانس فوق العاده به نمایش درآمد.

در پردیس سینمایی کوروش ابراهیم حاتمی کیا، مریلا زارعی و فرهاد اصلانی به دیدن فیلم سینمایی «بادیگارد» با مخاطبان نشستند.

سینما آزادی نیز با ازدحام جمعیت مواجه بود و شبی با 5 سانس فوق العاده را پشت سر گذاشت . این سینما فیلم های سینمایی «اژدها وارد می شود»، «بارکد» و «سیانور» را در سانس های فوق العاده به نمایش گذاشته است.

در  سینما آزادی جواد طوسی، طهماسب صلح جو،حبیب رضایی،بهنوش طباطبایی، مهدی پاکدل و بهروز شعیبی به دیدن «سیانور» نشستند و مسعود ده نمکی نیز «رسوایی»را در کنار مردم دید.

سینما فرهنگ نیز شب شلوغی را پشت سر گذاشت و با نمایش «لانتوری» مخاطبان زیادی به این سالن مراجعه کردند.