به گزارش خبرنگار ایرنا، زنگ انقلاب در مهاباد ساعت 9 و 33 دقیقه صبح روز دوشنبه به مناسبت سالروز ورود امام راحل(ره) به میهن اسلامی در مدارس این شهرستان نواخته و به همین مناسبت آیینی در دبیرستان شاهد شهید بروجردی این شهرستان برگزار شد.
در این آیین باشکوه که با حضور فرماندار مهاباد و جمعی از مسئولان، دانش آموزان و والدین آنها برگزار شد، حاضران با سردادن صلوات آغاز جشن های پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.
رئیس آموزش و پرورش مهاباد در این مراسم با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر اظهار کرد: دهه مبارک فجر یادآور دستاوردهای ارزشمندی است که جوانان و نوجوانان باید قدردان آن باشند و از آنها به نحو شایسته ای صیانت کنند.
سیامند قادری گفت: دانش آموزان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کردند و شهادت 36 هزار دانش آموز در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی گواه این امر است.
وی از دانش آموزان به عنوان ذخیره های اصلی نظام و انقلاب یاد کرد و افزود: دانش آموزان باید در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و اهداف آن به مطالعه و تحقیق بپردازند.
رئیس آموزش و پرورش مهاباد گفت: انقلاب اسلامی مرهون خون هزاران نفر از جوانان این مرز و بوم است و همگان باید از آرمان های والای شهیدان محافظت کنیم.
در ادامه این آیین دانش آموزان با در دست داشتن پرچم و سردادن سرودهای انقلابی صدها بادکنک را به هوا پرتاب کردند.
طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است در دهه فجر امسال و جشن پیروزی انقلاب اسلامی 128 برنامه مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی در مهاباد برگزار شود.
از 12 تا 22 بهمن به نام دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب اسلامی نامگذاری شده و در این ایام مبارک همزمان با بهره برداری از طرح های عمرانی برنامه مختلفی نیز در شهرها و استان های کشور برگزار می شود.
شهرستان مهاباد با 215 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
3020/2093
زنگ انقلاب در مدارس مهاباد نواخته شد
مهاباد- ایرنا- زنگ انقلاب به مناسبت سالگرد ورود امام راحل به کشور روز دوشنبه همزمان با سراسر کشور در مدارس شهری و روستایی مهاباد نواخته شد.
صاحبخبر -