شناسهٔ خبر: 10547268 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

رویارویی نیروهای امنیتی تونس با معترضان

صاحب‌خبر -
نیروهای امنیتی تونس روز سه شنبه برای متفرق ساختن معترضان خشمگینی که در شهر مرکزی قصرین دست به تظاهرات زده و خواستار اشتغال شده بودند، از گاز اشک آور استفاده کردند.
این تظاهرات دو روز پس از آن برگزار شد که به گفته ساکنان محلی ، یک جوان به دلیل بیکاری خودکشی کرد. 
به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری رویترز از تونس ، ناآرامیهای گسترده پنج سال پیش در تونس که موحب انقلابهایی شد که دنیای عرب را تغییر داد ، تحت تاثیر یک خودکشی صورت گرفت . در حالی که کشورهایی چون لیبی و سوریه براثر خشونت متلاشی شده اند ، تونس از بروز هرج و مرج شدید مصون ماند و نسبتا ثبات خود را حفظ کرد. 
باوجود برگزاری تظاهراتی از زمان سرنگونی زین العابدین بن علی رهبر خودکامه تونس ، بسیاری از تونسی ها از نرخ بیکاری بالا و تورم اقتصادی و در حاشیه قرار گرفتن مناطق روستایی گله دارند، عواملی که به دامن زدن قیام سال 2011 کمک کرد. 
حاتم صالحی یکی از شاهدان تظاهرات روز سه شنبه به رویترز گفت : نیروهای امنیتی ضمن تعقیب تظاهر کنندگان در خیابانهای شهر گاز اشک آور شلیک کردند. 
وزارت کشور تونس بعدا مقررات منع آمد و شد شبانه را در شهر قصرین به عنوان یک اقدام پیشگیرانه اعمال کرد .
صدها تن از معترضان بیکار در مقابل ستاد فرماندازی قصرین تجمع کرده و برخی از آنها تهدید به خودکشی کردند.
این رسانه درپایان افزود: نرخ بیکاری در تونس در پایان سال 2015 از 12 درصد در سال 2010 به 3/15 درصد افزایش یافت و باعث کند شدن رشد اقتصادی و کاهش سرمایه گذاری در هردو بخش همگانی و خصوصی شد. 
∎​

برچسب‌ها: