امير قلعهنوعي گفته «اختيار تراکتور افتاده دست آقايي که بگويد برويد يا نرويد » انگار سرمربي تراکتور اين آقاي x را دليل لغو اردوي خارجي تيم مي داند. سعيد عباسي مديرعامل تراکتور اما اين آقا را نمي شناسد . او در مورد اين گلايه ها البته مسائل باشگاه توضيح داده است..
از خريدهاي جديد چه خبر ؟
شرايط خوبي داريم و فقط بايد يک مهاجم به تيم اضافه شود. در روزهاي آخر نقل و انتقالات همه توجهمان به جذب يک مهاجم است. در ايران بازيکن گرفتن يک سرفصل و رنجنامه است. بايد مواظب همه چيز باشيم مثلا چه کسي با چه کسي قهر است يا چه بازيکني با چه تيمي به مشکل خورده است. اگر ما بتوانيم مهاجم مورد نظر قلعه نوعي را جذب کنيم فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيم.
قضيه جذب ادينهو و نانگ چه شد ؟
ادينهو که ما را خيلي سر کار گذاشت. در حالي که ما با مديربرنامه هاي او توافق اوليه هم کرده بوديم به ما پيغام داد که شايد نخواهد از تيمش جدا شود. در مورد نانگ هم بايد بگويم شامل همان رنجنامه ها شده ايم. من فکر مي کنم ما در سازمان ليگ و فدراسيون خود نيازمند يک کارگروه براي جذب بازيکنان خارجي هستيم. باشگاه هاي ما اطلاعات کمي در مورد قواعد بينالمللي جذب بازيکن خارجي دارند. ما واقعا در مورد قرارداد بستن با بازيکنان خارجي اشراف درست و کاملي نداريم. يکي نيست که ما را صددرصد راهنمايي کند.
از چه نظر ؟ اتفاق جديدي افتاده؟
همين اطلاع نداشتن درست باعث شده تا وقتي بازيکن خارجي پولش را نمي گيرد به سرعت با کمک مديربرنامه هاي خود از باشگاه هاي ايراني به فيفا شکايت مي کند و ما تا به خودمان بياييم که چه چيزي در اين شکايت وارد است يا نه جريمه مي شويم و محکوم به پرداخت آن هم مي شويم. داستان نانگ با نفت هم همين است. نانگ مدعي است باشگاه نفت پولش را نداده و مي تواند يک طرفه قراردادش را فسخ کند اما ما درخواست رسمي خود را به نفت داده ايم و منتظر هستيم تا تکليف آنها با هم مشخص شود. اگر بتوانيم نانگ را جذب کنيم ديگر بازيکن نمي گيريم اما اگر نانگ منتفي شود يک مهاجم سوئدي را زير نظر داريم و به سراغ او مي رويم.
آقاي x در ايران زياد داريم. بايد ببينيم منظور قلعه نوعي به چه کسي است و اکنون نمي دانم منظور او کيست. ما مي خواستيم به ترکيه برويم اما به دليل مسائل امنيتي اين اتفاق نيفتاد. ساير مسائل هم در باشگاه در حال پيگيري است. امير قلعه نوعي هم نگران وضعيت تيم براي ليگ قهرمانان آسيا است. او توانسته با تيم هاي سپاهان و استقلال دو بار الاهلي عربستان را شکست دهد و دوست دارد براي بار سوم با تراکتورسازي اين اتفاق بيفتد. در هر حال هر اتفاقي بيفتد در نهايت اين سرمربي است که بايد پاسخگو باشد. من به نگراني هاي قلعه نوعي حق مي دهم. ما همه بايد کنار هم باشيم تا بتوانيم با توجه به اتفاقاتي که بين ايران و عربستان پيش آمده با قدرت در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شويم. من از همين جا به مسئولان عزيز هم مي گويم که به تيم هاي ايراني کمک کنند . اکنون ديگر نوعي جنگ پيش آمده و آنها فوتبال را با سياست دخالت داده اند.
واقعا بحران مالي داريد ؟
نمي توانم بگويم مشکل مالي نداريم اما در حال گذران هستيم. خدا هميشه به ما کمک کرده است و اين خداست که کارهاي ما را پيش مي برد و من عباسي کاره اي نيستم. قرار است از دوشنبه هم تيم به مدت 10 روز در کيش اردو برگزار کند.