شناسهٔ خبر: 10459332 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

دقایقی پیش؛

ظریف در صدر هیئتی وارد وین شد

اکونیوز:محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی برای رایزنی درباره برجام، دقایقی پیش وارد وین (پایتخت اتریش) شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، محمدجواد ظریف به همراه علی اکبر صالحی در آخرین مرحله پیش از اجرای برجام توسط ایران و ۱+۵ در صدر هیاتی، دقایقی پیش وارد فرودگاه بین المللی وین شد.
عباس عراقچی معاون وزیر خارجه، بهروز کمالوندی معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و جابرانصاری سخنگوی وزارت خارجه نیز در این سفر حضور دارند.
امروز شنبه قرار است آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارشی از پایبندی ایران به توافق جامع هسته‌ای بین ایران و ۱+۵ ارائه کند.
در صورت ارائه این گزارش و تایید انجام تعهدات ایران در برجام، بیانیه اعلام روز اجرای برجام توسط ظریف و موگرینی در مقر اروپایی سازمان ملل در وین قرائت خواهد شد.
پیش از این وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود جان کری وزیر امور خارجه این کشور روز شنبه در وین با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا دیدار و در مورد پرونده هسته ای ایران گفتگو می کند.

. انتهای پیام /*