شناسهٔ خبر: 10449857 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

گزارش تمرين صبح جمعه پرسپوليس

مدافع کاستاريکاي تيم فوتبال پرسپوليس امروز پس از انجام دقايقي تمرينات اختصاصي به تمرينات گروهي بازگشت.

صاحب‌خبر -

تمرين نوبت صبح تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 10 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي برگزار شد.

* پيش از شروع تمرين برانکو دقايقي براي بازيکنان صحبت کرد و موارد تاکتيکي تمرين امروز را به بازيکنان تيمش يادآور شد.

* تمرين امروز سرخپوشان غايبي نداشت.

* با اعلام مسئولان باشگاه تمرين امروز پشت درهاي بسته برگزار شد و به همين دليل هيچ خبرنگار و يا هواداري در تمرين حاضر نبود.

* بازيکنان پرسپوليس ابتدا زير نظر مارکو به انجام حرکات کششي و نرمشي پرداختند و سپس دقايقي استارت‌هاي کوتاه و بلند زدند.

* بعد از انجام کارهاي بدني بازيکنان پرسپوليس به کار با توپ پرداختند.

* مرور کارهاي تاکتيکي، انجام کار با توپ و زدن توپ به سمت دروازه بخش ديگري از تمرين امروز پرسپوليسي‌ها بود.

* مايکل اومانيا که روز گذشته به صورت اختصاصي تمرين کرده بود امروز هم دقايقي از تمرين به صورت اختصاصي دور زمين دويد. اما پس از دقايقي به ساير بازيکنان اضافه شد و در تمرينات گروهي شرکت کرد.

* دو بازيکن تستي در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشتند.

* بازيکنان پس از تمرين راهي هتل المپيک شده و پس از صرف ناهار و استراحت از ساعت ?? در ورزشگاه درفشي فر تمرين نوبت عصر خود را برگزار مي کنند.

∎​