شناسهٔ خبر: 10305396 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

رسول خادم: حضور کشتي گيران در جام تختي،اجباري است

صاحب‌خبر -

 رئيس فدراسيون کشتي مي‌گويد عليرضا حيدري همواره در کنار کشتي خواهد بود.

رسول خادم در گفت‌وگو با ايسنا درباره استعفاي عليرضا حيدري از سمت نايب رييسي فدراسيون کشتي، اظها‌ر کرد: عليرضا حيدري دوست و قهرمان عزيز کشتي ايران است و همواره در کنار کشتي بوده و خواهد بود. همان طور که خود او نيز اعلام کرده هر زماني که کشتي ايران به او نياز داشته باشد آماده کمک است. من لحظه اي او را جداي از کشتي نمي‌بينم. جايگاه او در کشتي نيازي به حکم ندارد.

رييس فدراسيون کشتي در ادامه درباره وضعيت تمرينات تيم ‌ملي کشتي آزاد، گفت: اردوي پنجم مقدماتي را سپري مي‌کنيم و يکسري از کشتي‌گير‌اني که بايد در جام تختي شرکت کنند، تمرينات سبکي را پشت سر مي گذارند تا آماده حضور در جام تختي شوند. ساير کشتي‌گير‌اني که در جام تختي به عنوان ر‌قا‌بت‌هاي مرحله اول انتخابي تيم ‌ملي شرکت مي‌کنند، از هفته‌ بعد در اردو خواهند بود. ساير کشتي‌گير‌اني هم که بايد در مسابقات تدارکاتي بعد از جام تختي هم حضور پيدا کنند نيز در حال تمرينات استقامتي هستند.

سرمربي تيم ‌ملي کشتي آزاد درباره ميزان مصدوميت کشتي‌گير‌اني همچون حسن رحيمي، حسن يزداني، رضا يزداني و عليرضا کريمي در اردوي تيم ‌ملي، خاطر‌ نشان کرد: اين مصدوميت‌ها طبيعي است. در ورزشي چون کشتي مصدوميت موضوعي عادي محسوب مي‌شود. به دليل همين مصدوميت اين کشتي‌گير‌ان از تمرينات تيم ‌ملي معاف شدند و به آنها استراحت داديم تا مصدوميتشان تشديد نشود. برخي هم مصدوميت قديمي دارند که با آنها مراعات مي‌کنيم تا بتوانند خود را به آمادگي مطلوب برسانند.

خادم در پاسخ به اين سوال که آيا نگراني از بابت اين مصدوميت‌ها جهت حضور در المپيک دارد يا خير، تصريح کرد: مصدوميت‌ها در اين حد طبيعي است و خو‌شبختا‌نه مصدوميت کشتي‌گير‌ان آزادکاران در حدي نيست که باعث نگراني کادرفني شود. اميدوارم که در ادامه نيز شاهد مصدوميت جدي در کشتي‌گير‌ان نباشيم و همه نفرات از زير بار فشار تمرينات به سلامت عبور کنند. خو‌شبختا‌نه کشتي‌گير‌ان روال عادي کار خود را انجام مي‌دهند و به سمت جلو حرکت مي‌کنند.

سرمربي تيم ملي کشتي آزاد با تاکيد بر اين که ما از جام تختي وارد المپيک مي‌شويم، بيا‌ن‌ کرد: همه نفرات تيم ‌ملي به غير از کميل قاسمي و نفرات اعزامي به فرانسه بايد در ر‌قا‌بت‌هاي جام تختي به عنوان مرحله اول انتخابي تيم ‌ملي شرکت کنند. تکليف در اين باره کاملا روشن است و حضور کشتي‌گير‌ان در جام تختي اجباري است. ما از همين ر‌قا‌بت‌هاي جام تختي تيم اعزامي به مسابقات آسيايي را انتخاب خواهيم کرد و همچنين نفرات نهايي حاضر در انتخابي تيم ‌ملي مشخص خواهند شد.

خادم با تاکيد بر اين که مرحله نهايي انتخابي تيم ‌ملي با تعداد بسيار محدود کشتي‌گير‌ان برگزار خواهد شد، اظها‌ر کرد: شرايط المپيک با ديگر مسابقات کاملا متمايز است و به همين دليل مرحله نهايي انتخابي تيم ‌ملي طبق فرايند با حضور حداقل دو کشتي‌گير و حداکثر چهار کشتي‌گير در هر وزن برگزار خواهد شد.

به همين دليل تمامي کشتي‌گير‌ان بايد در جام تختي هر چه که دارند را رو کنند، چرا که فرصت چنداني براي عرض اندام خود جهت شانس حضور داشتن در المپيک را ندارند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا کميل قاسمي به عنوان نفر انتخاب شده براي کسب سهميه المپيک در نظر گرفته شده است يا خير، گفت: فعلا کميل را براي گزينشي اول براي کسب سهميه المپيک انتخاب کرده‌ايم ضمن اين که جام تختي هم مي‌تواند به عنوان يکي از مبناهاي انتخاب سنگين وزن تيم ‌ملي براي کسب سهميه المپيک در مسابقات قزاقستان مدنظر باشد.

رييس فدراسيون کشتي در پايان درباره شرايط تيم ‌ملي کشتي فرنگي نيز گفت: کشتي فرنگي هم برنامه‌هاي خود را به صورت منظم برگزار مي‌کند. محمد بنا هم خيلي دقيق کارها را دنبال مي‌کند. حرکت در مجموع در کشتي فرنگي به سمت جلو است و کادر فني کشتي فرنگي نيز در جام تختي ارزيابي‌هاي فني خود را خواهند داشت.