امام جمعه بوانات در ادامه سخنان خود اظهار داشت: آل سعود، با توجه به شکستهاي پي در پي در عراق و سوريه و منطقه، به دنبال سياستهاي ضد ايراني خودش هر اقدامي که بتواند به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند انجام مي دهد و حذف شیخ نمر را حرکتی در شطرنج گسترده، طولانی و پیچیده رقابت با ایران می داند.
خطیب جمعه بوانات افزود: عربستان منفعت خودش را در دوقطبي سازي منطقه مي داند و تمام سعي و تلاشش در ايجاد تقابل بين اهل سنت و شيعه است، که کشتار بيرحمانه 46 نفر به همراه آيت الله نمر باقر النمر نيز در اين راستاست. گرچه جنايت و سركوب ازجمله ويژگيهاي ذاتي رژيم آلسعود بهحساب ميآيد كه از ابتداي شكلگيري آن تاكنون سابقه داشته و تبديل به روال و روند حاكم بر اين حكومت متحجر و افكار تكفيري وهابي حاكم بر آن شده است.
حجت الاسلام زارع همچنین به دیدار ائمه جمعه کشور با رهبر معظم انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: دشمن جايگاه نمازجمعه را خوب مي شناسد لذا تمام توانش را در تخريب آن بکار بسته و عده اي افراد نادان به هر بهانه اي در صدد ضربه زدن به آن هستند با عناوين مختلف، هشياري شما ملت، و حضورتان در نمازجمعه نشانه بصيرت و درک اين تکليف بزرگ است که البته اين حضور براي امام جمعه هم تکليف آور است که آنچه موجب آگاهي بيشتر مردم و بصيرت افزائي است در اين قرارگاه عبادي سياسي شجاعانه مطرح کند.
نماز جمعه یک قرارگاه اعتقادی و عبادی و سیاسی
امام جمعه بوانات با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، نماز جمعه را یک قرارگاه برشمرد و افزود: فرماندهی این قرارگاه با ائمه جمعه می باشد که باید در این قرارگاه ایمان و اعتقاد مردم را راهنمایی و بصیرت افزایی کنند چرا که ما ناخواسته وارد جنگ نرم دشمن شده ایم و دشمن نیز به این قرارگاه چشم دوخته تا این قرارگاه را تضعیف کند.