شناسهٔ خبر: 10300928 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

امام جمعه موقت گرگان:

فرعون‎ها در تاریخ سرنوشت یکسانی دارند/مسلمانان فریب حرف‌های به ظاهر زیبای دشمنان را نخورند

امام جمعه موقت گرگان گفت: استکبار از مقدسات برای انحراف مسلمانان استفاده می‎کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حجت‎الاسلام قربان‌علی برقرار ظهر امروز در خطبه‎های نماز جمعه این شهر اظهار داشت: آنچه که از عملکرد آمریکا و متحدان منطقه‎ای و فرامنطقه‎ای آن پیداست، آنها از مقدسات برای انحراف مردم استفاده می‎کنند، چرا که اگر به این واژه‎ها اعتقاد داشتند، در عمل هم به آنها پای‌بند بودند.

وی خاطرنشان کرد: قرآن می‎فرماید اگر مومنین به پروردگار ایمان داشته باشند، امنیت به وجود می‎آید، یعنی اینکه امنیت در سایه ایمان به ذات اقدس الهی دست یافتنی است نه سخنان به ظاهر زیبای مستکبرین.

دشمنان اسلام با استفاده از مقدسات موجب تشدید ناامنی و آشوب در جهان شده‎اند

استاد مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان با بیان اینکه واژه‎هایی همچون امنیت، آزادی و حقوق بشر در دین اسلام آمده است، ادامه داد: دشمنان اسلام با استفاده از این کلمات، موجب تشدید ناامنی و آشوب در جهان شده‎اند.

برقرار افزود: برای شناخت بیشتر، می‎توان به تهاجم آمریکا و متحدان آن به عراق و افغانستان و فجایعی که در بحرین، یمن و سوریه اتفاق افتاد، اشاره کرد، آیا کار آنها، امنیت و آزادی را برای مردم مظلوم و بی‎دفاع این کشورها به ارمغان آورد؟
به گفته وی، مسلمانان باید هوشیار باشند تا فریب حرف‎های به ظاهر زیبای آنها را نخورند.

فرعون‎ها در تاریخ سرنوشت یکسانی دارند

امام جمعه موقت گرگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شهادت آیت‎الله نمر توسط رژیم آل‌سعود گفت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، این جنایت هولناک، دامن حکومت عربستان را خواهد گرفت و منجر به سقوط آنها خواهد شد.

برقرار افزود: امام (ره) راجع به محمدرضا شاه، صدام و سران آل‌سعود فرموده بود که همه اینها نوکر آمریکا و مامور خراب کردن مسجد و محراب و خاموش کردن شعله فریادهای حق‎طلبانه هستند.

وی با بیان اینکه فرعون‎ها در تاریخ سرنوشت یکسانی دارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه، فرعون‎های زمان، هیچ‌گاه از تاریخ درس عبرت نمی‎گیرند و در نهایت هم به سرنوشت گذشتگان خود دچار می‎شوند.

استاد مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان افزود: ذات اقدس الهی در قرآن فرموده است از مهلتی که به مستکبران داده می‎شود، مغرور می‎شوند و هر کاری که دل‌شان می‎خواهد، انجام می‎دهند، در حالی که چنین نیست و به طور قطع، به عذاب الهی دچار می‌شوند.

برقرار گفت: یک عده مزدور با حمایت آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود به نام اسلام، در حالی که مدعی دفاع از مقدسات اسلامی را دارند، تیشه به ریشه اسلامی می‎زنند.

لازم به ذکر است پس از پایان نماز جمعه، نمازگزاران گلستان در اعتراض به شهادت آیت‌الله نمر در عربستان، راهپیمایی کرده و این جنایت را محکوم کردند.

انتهای پیام/83003/ذ30/ظ1004

http://fna.ir/KPOZ1Y