شناسهٔ خبر: 10287394 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سردار سلامی:

سیاست‌های رژیم سعودی نفرت‌انگیز و خشونت‌طلبانه است/ ضرر هنگفت اقتصادی عربستان

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به جنایات سعودی‌ها و حمایت این رژیم از تروریست‌های تکفیری، سیاست‌های رژیم سعودی را نفرت‌انگیز و خشونت‌طلبانه توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله شیخ نمر که در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به پیامدهای شهادت شیخ نمر برای آل سعود و سیاست‌های خصمانه این رژیم اظهار داشت: مسیری که رژیم آل سعود می‌رود دقیقا مسیری است که رژیم صدام در دهه 60 و 70 طی کرد و آنها به ایران حمله کردند و روحانیون برجسته و عالی‌مقامی را در عراق اعدام کردند و با پهن کردن سفره تجاوزات خارجی و سرکوب‌های داخلی به یک عاقبت نفرت‌انگیز دچار شدند.

سردار سلامی بر همین اساس افزود: رژیم آل سعود همانند پناهجویان سیاسی عمل می‌کند و در واقع پناهنده سیاسی برای آمریکایی‌ها به حساب می‌آید؛ اما سیاست‌هایی که امروز در پیش گرفته مانند دومینوی فشار و بهمن سیاسی است؛ که این رژیم را زیر آوارهای این بهمن دفن خواهد کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ما در طول یک سال گذشته از آل سعود چیزی جز بی‌کفایتی سیاسی و سوء مدیریت ندیده‌ایم؛ به حادثه منا و افزایش تقویت جریانات تکفیری صهیونیستی در عراق و سوریه اشاره کرد و ادامه داد: آنها با این اقدامات به ایجاد تفرقه‌های خونینی دست زده‌اند و گروه‌های تروریستی را تسلیح، شارژ ایدئولوژیک و حمایت مالی کردند و با هدف دادن به آنها تفرقه‌های خونینی را در دنیای اسلام بوجود آوردند.

وی تصریح کرد: آوارگی امروز ملت سوریه و ذلتی که این ملت عزیز در اروپا متحمل می‌شود و خشونت‌هایی که جامعه سنی و شیعه عراق را رنج می‌دهند ناشی از سیاست‌های تفرقه‌انگیز رژیم سعودی است.

سردار سلامی با اشاره به حملات کور و ددمنشانه روزانه به خانه‌های مردم یمن و دفن شدن خانواده‌ها در زیر خروارها آوار را ناشی از سیاست‌های رژیم سعودی دانست و گفت: اعدام آیت‌الله انقلابی شیخ نمر و همه این مسائل نشان‌دهنده یک تصویر نفرت‌انگیز و خشونت‌طلبانه از سوی رژیم سعودی است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به تلاش عربستان برای کاهش قیمت نفت به‌منظور وارد کردن ضربه اقتصادی به جمهوری اسلامی یادآور شد: این مسئله امروز باعث شده رژیم سعودی ماهانه 10 میلیارد دلار از ذخیره ارزی خود برداشت کند و با 100 میلیارد دلار کسری بودجه مواجه شود.

وی قطع رابطه عربستان با ایران را عجولانه، شتاب‌زده و بی‌منطق ارزیابی کرد و اظهار داشت: تحریک دنیای عرب برای ایجاد یک شکاف بیشتر سیاسی بین جهان اسلام به‌منظور قطع ارتباط با ایران نشان‌دهنده این است که رژیم سعودی از یک سیاست و استراتژی فاقد منطق تبعیت می‌کند.

سردار سلامی با بیان اینکه چشم‌اندازهای مبهمی بر سر راه مسیری که آل سعود طی کرده وجود دارد،  خاطرنشان کرد: اگر سعودی‌ها این مسیر را اصلاح نکنند بزودی در سال‌های آینده در معرض یک فروپاشی و زوال کامل قرار می‌گیرند.