شناسهٔ خبر: 10286804 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های و مراکز آموزش عالی قوچان:

سکوت جامعه اسلامی در خصوص حوادث منا موجب شهادت شیخ نمر شد

بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قوچان با صدور بیانیه‌ای شهادت شیخ نمر باقر النمر را تسلیت گفته و انجام این عمل توسط رژیم سفّاک سعودی را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان قوچان در محکومیت جنایات آل سعود در به شهادت رساندن شیخ نمر باقر النمر آمده است: ما دانشجویان بسیجی شهرستان قوچان شهادت شیخ نمر باقر النمر را به حضرت ولیعصر (ارواحنا له الفداء) و نایب عزیز آن منتقم؛ الامام الخامنه ای (مدظله العالی) و امت اسلامی و جهان تشیّع تسلیت می گوییم.

 

متن کامل بدین شرح است:

 

این روزها یوم الشیعه است؛

 

شهادت شیخ نمر باقر النمر توسط رژیم سفّاک سعودی، قطعه‌ای از پازلی است که این روزها به تعرض و تعدی به شیعیان و مسلمانان جهان به خصوص در بحرین، نیجریه، سوریه و عراق در حال چینش و تکمیل بوده و این بدان معناست که شیعیان خود باید در قبال سکوت مدافعان صلح و آزادی بیان یعنی سازمان به اصطلاح حقوق بشر، از حق و حقوق خود دفاع کنند و مانع از پی‌ریزی اهداف شوم بعدی حامیان تروریسم در منطقه و جهان اسلام شوند.

 

اگر جامعه اسلامی در خصوص حوادث حج (منا) سکوت نمی‌کرد و اگر اعتراضات در پی قتل عام شیعیان در بحرین و نیجریه ادامه می‌یافت شاید منحوسین سعودی جرأت به شهادت رساندن شیخ نمر را پیدا نمی‌کردند.

 

ما از دولت محترم می‌خواهیم بجای دیپلماسی لبخند با پاسخی سخت اقتدار اسلامی را به حاکمان فاسق سعودی نشان داده چرا که دیگر نگاه داشتن حرمت و ادب اسلامی در برابر خائنین الحرمین باعث گستاخ شدن آنها در برابر جهان اسلام شده و منجر به اتفاقات ناگوار دیگری در منطقه و جهان اسلام خواهد شد.

 

همچنین از مسئولان خواستاریم به حمایت از مظلوم در برابر ظالم شتافته و پیگیر وضعیت شیعیان در نیجریه، عربستان، بحرین و جای جای این جهان آشفته شوند.