شناسهٔ خبر: 10256986 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -



فروش میعانات گازی ایران بلافاصله بعد از لغو تحریم‌ها
مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران از فروش میعانات گازی روی آب ایران بلافاصله بعد از لغو تحریمها خبر داد.سید محسن قمصری در گفت‌و‌گو با شانا با اشاره به اینکه میزان قابل توجهی از میعانات گازی ایران هم اکنون روی آب وجود دارد که بلافاصله بعد از لغو تحریمها به فروش می‌رسد، گفت: مذاکره درباره فروش این میزان میعانات گازی هم اکنون در حال انجام است و برخی گفت‌و‌گوها نیز در آستانه امضای قرارداد است. وی با تأکید براین که ایران مشکلی برای فروش میعانات گازی خود پس از لغو تحریمها نخواهد داشت دراین باره که آیا میعانات گازی روی آب برروی نفتکشهای ایرانی ذخیره شده است آن را تأیید کرد و افزود: ما در تمام سال‌های تحریم(سه سال گذشته) از نفتکش‌های ایرانی استفاده کردیم. مدیرامور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران باقدردانی از شرکت ملی نفتکش ایران خاطر نشان کرد: اگرمجموعه بزرگ کشتیهای شرکت ملی نفتکش نبود در دوران تحریم با مشکلات زیادی مواجه می‌شدیم. قمصری درباره وضع بیمه نفتکشها نیز با اشاره به اینکه هم اکنون نفتکشهای ایرانی از سوی بیمه گران داخلی بیمه می‌شوند، تصریح کرد: بیمه گران  بعد از توافق پارسال ژنو در جهت بیمه کردن نفتکشهای ایران اقدام نکردند اما امیدواریم بعد از لغو تحریم ها این مشکل حل شده و نفتکش ها با خیال راحت تر کارشان
را انجام دهند.


آغاز صادرات شیر خوراکی به روسیه از 30 دی ماه
مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از دریافت مجوز صادرات محصولات لبنی به کشور روسیه خبر داد و گفت: نخستین محموله محصولات لبنی این شرکت 30 دی ماه به روسیه صادر می‌شود. به گزارش سازمان توسعه تجارت ایران، علی رومی گفت: چهار شرکت پگاه فارس، تهران، گلپایگان و اصفهان پس از ممیزی‌های انجام شده توسط بازرسان سازمان دامپزشکی ایران و روسیه موفق به اخذ کد صادراتی (IR) و مجوز صدور محصولات تولیدی خود به روسیه شده‌اند.وی گفت: علاوه بر این، ممیزی چهار شرکت تولیدی دیگر پگاه نیز انجام شده است و در حال طی کردن مراحل لازم برای صدور مجوز هستند.رومی افزود: فرآیند دریافت مجوز از یک سال پیش آغاز شده و از 20 ژانویه (30 دی) صدور محصولات پودری، انواع پنیر و برخی محصولات استریل شده به روسیه آغاز می‌شود.


برنج آلوده در کشور توزیع نشده است
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید دوباره مبنی بر اینکه برنج آلوده در کشور وجود خارجی ندارد که توزیع شده باشد، تصریح کرد: توزیع برنج آلوده، شایعه و بداخلاقی سیاسی و رسانه‌ای است.به گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران، علی قنبری افزود: هرگونه کالای اساسی از جمله برنج تحت نظارت دقیق وزارت بهداشت قرار دارد و کالاهای خریداری شده از خارج، قبل از ورود به کشور به طور حتم تأییدیه سلامت و بهداشت را از سازمان غذا و دارو دریافت می‌کنند؛ در واقع در صورت تأیید و اخذ مجوز لازم از این نهاد نظارتی، امکان ورود و توزیع در داخل کشور را پیدا خواهند کرد.



ایران با کابل زیردریایی، برق به عمان صادر می‌کند
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، برنامه صادرات برق به کشور عمان را یکی از سیاست‌های برنامه ریزی شده این وزارتخانه ذکر کرد و گفت: برای این منظور از طریق احداث کابل زیردریایی اقدام می‌شود. هوشنگ فلاحتیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظرفیت تبادل انرژی بین ایران و این همسایگان حدود سه هزار و 80 مگاوات در سال است و جمهوری اسلامی رتبه نخست تبادل برق با کشورهای پیرامونی و هم مرز در منطقه را دارد. فلاحتیان انجام مطالعات اولیه احداث کابل زیردریایی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس را یادآور شد و گفت: براساس شرایط مناسب جدیدی که ایجاد خواهد شد، می‌توان در آینده نزدیک مطالعات مرحله دوم این پروژه را آغاز کرد.

∎​