به گزارش ایرنا از فرمانداری ری هدایت الله جمالی پور در جلسه ستاد دهه فجر با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص اعدام شیخ نمر اظهار داشت: ایشان شهید نمر را شهید امر به معروف نامیدند که در اوج مظلومیت به شهادت رسید.
وی در ادامه با بیان اینکه آل سعود با هدف تفرقه افکنی میان امت اسلامی درصدد از بین بردن وحدت شیعه و سنی و حتی ضربه زدن به دین بزرگ اسلام است تاکید کرد: باید با دقت و حساسیت زیادی مراقب این حربه دشمن باشیم تا در پیشبرد اهداف شوم خود پیروز نشود.
جمالی پور با اشاره به اینکه، تاریخ به وضوح نشان می دهد که آل سعود از جانب چه کسانی هدایت می شوند، افزود: حوادث دلخراشی که در جهان اسلام رخ داده است، دست های پشت پرده دشمنی با جهان اسلام را نمایان کرده است.
وی بیان کرد: این غیر قابل قبول است در کشوری که منشاء وحی الهی است رهبر شیعیان را به جرم ابراز عقیده دینی اعدام کنند.
جمالی پور در ادامه اظهار کرد: مردم شهرستان نیز با حفظ روحیه استبداد و استکبار ستیزی و تبری جستن از اسلام آمریکایی روز چهارشنبه با راهپیمایی در شهرستان ری خشم و انزجار خود را از آل سعود نشان خواهند داد.
وزارت کشور عربستان روز شنبه 12 دی از اعدام شیخ باقر نمر النمر رهبر شیعیان این کشور خبر داد.
شیخ نمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان بود که در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از رفتار تبعیض آمیز و ضد حقوق بشری حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی عربستان چندی پیش حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر را تایید کردند که این مساله مورد اعتراض علما، اندیشمندان و سازمان های اسلامی و بین المللی قرار گرفت.
1836 / 6139
فرماندار ری: مدعیان حقوق بشر باید در قبال اعدام شیخ نمر پاسخگو باشند
شهرری ـ ایرنا ـ معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، واقعه شیخ زکزاکی در نیجریه و همچنین شهادت شیخ نمر در عربستان را برای جهان اسلام دلخراش دانست و گفت: مدعیان حقوق بشر باید در قبال این حوادث دلخراش پاسخگو باشند.
صاحبخبر -