شناسهٔ خبر: 10240454 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سازمان توسعه سازندگی ایران اسلامی:شهادت شیخ نمر آغازی بر پایان رژیم سعودی است

تهران- ایرنا - سازمان توسعه سازندگی ایران اسلامی در بیانیه ای جنایت سردمداران آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر باقر النمر را هدفی از پیش تعیین شده در جهت ایجاد تفرقه و دامن زدن اختلاف بین شیعه و سنی اعلام و تاکید کرد: بدون شک این اقدام ناشایست و به دور از فطرت انسانی سرآغازی بر پایان این رژیم فاسد است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان توسعه سازندگی ایران اسلامی،
در بخشی از بیانیه این تشکل سیاسی آمده است: با وجود شرایط ناامن در منطقه که مسبب اصلی آن حاکم آل سعود با همکاری رژیم صهیونیستی و عوامل استکبار جهانی در منطقه خاک و خون به پا می کنند، اوضاع را به شرایط متشنجی پیش می برند.
سازمان توسعه سازندگی ایران اسلامی در این بیانیه با محکوم کردن جنایت عربستان در شهادت این عالم برجسته شیعی تصریح کرد: بی شرمی و بی کفایتی این حاکمیت در عربستان که چند ماه پیش فاجعه منا را به بار آورد تمام مسلمانان جهان را آزرده خاطر و نفرتشان را به آل سعود چند افزون کرد.
در این بیانیه تصریح شده است: حمایت از تروریسم در منطقه و جهان و جنایت در یمن و سوریه نهایت گستاخی این رژیم را به جهانیان آشکار کرده است.
سازمان توسعه سازندگی ایران اسلامی در این بیانیه خاطرنشان کرد: با اعلام رسمی کشور عربستان مبنی بر قطع روابط دیپلماتیکی این کشور با ایران بازنده و متضرر عربستان خواهد بود، به طوری که این بی کفایتی حاکمان آل سعود در سیاست اقتصادی این کشور در بدنه مالی با کسری بودجه نمایان شده و آثار فراتر از آن صدمه به اقتصاد نفتی کشورهای منطقه و جهان اسلام است.
این تشکل سیاسی یادآور شد: ایران اسلامی در طول تاریخ تمدن بشری همواره با عزت و قدرتمند بوده و دشمنان آن به خصوص آل سعود بدانند که با یک کشور بزرگ و متمدن بایستی با یک رفتار وزین سیاسی برخورد کرد.
به گزارش ایرنا، وزارت کشور عربستان سعودی روز شنبه در بیانیه ای رسمی از اجرای حکم اعدام 47 نفر به اتهامات امنیتی خبر داد که در میان اعدام شدگان آیت الله نمر باقر النمر نیز بود.
براساس این بیانیه، این افراد صبح شنبه گذشته در 12 منطقه ریاض، مکه ، مدینه، الشرقیه، القصیم، حائل، الحدود الشمالیه، عسیر، الجوف، نجران، الباحه و تبوک اعدام شده اند.
آیت الله نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعه عربستانی بود که برای حقوق شیعیان این کشور فعالیت می کرد.
15 درصد جمعیت 30 میلیون نفری عربستان سعودی، شیعه مذهب هستند که در مناطق نفت خیز شرقی این کشور (در ساحل خلیج فارس) زندگی می کنند.
سیام . 1053** 1336