به گزارش خبرنگار شانا، رحیم ایرانیان سرپرست تیم فوتبال نفت تهران، در خصوص وضع جدایی احتمالی بیرانوند از این تیم و پیوستن به پرسپولیس گفت: قبل از هر چیز باید بگویم که ما هیچ نامه و درخواست رسمی از سوی باشگاه پرسپولیس در این باره دریافت نکرده ایم. بیرانوند سرمایه باشگاه نفت است و باشگاه به هیچ وجه موافق این نیست که او را به تیم دیگری منتقل کند. این موضوع درباره دیگر بازیکنان تیم هم صدق میکند.
سرپرست نفت تهران در پاسخ به این سئوال که اگر پرسپولیس درخواست رسمی ارائه کند چه اتفاقی رخ خواهد داد، گفت: به هیچ وجه این اتفاق رخ نخواهد داد. درباره وحید امیری هم شایعات زیاد است ولی باشگاه در مورد بازیکنانش رفتار مناسب دارد و برای همین این بازیکنان جدا نخواهند شد. بیرانوند یک و نیم فصل دیگر قرارداد دارد و باید تا پایان فصل آینده در تیم نفت بماند.
سرپرست تیم نفت تهران در واکنش به این پرسش که آیا این باشگاه به دنبال بالا بردن قیمت بیرانوند است، عنوان کرد: بیرانوند خودش هم می داند اختیارش دست خودش نیست و باشگاه اختیار وی را دارد. نفر دوم تیم شیخ ویسی بود که خیلی زحمت کشید و توانست فیکس شود. او هم زحمت کشیده و از نفت به تیم ملی رسیده است بنابراین باشگاه اینطور فکر نمی کند که بازارگرمی کند. برای همین با احترام رفتار می کند.
ایرانیان در این خصوص که بیرانوند با نیمکت نشینی در نفت برای جدایی از نفت اصرار دارد، گفت: در تیم نفت سیدجلال حسینی و وحید امیری هم ملی پوش هستند. بیرانوند از نفت به تیم ملی رسید و همه ما را خوشحال کرد بنابراین باید تلاش خود را بیشتر کند. در هر صورت ایشان قرارداد دارد و ما هم به دنبال این هستیم که اگر او از نفت جدا شود به یک تیم خارجی بپیوندد.