![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/10/14/3978749_719.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،محمد راشد مدرس گرجی با اعلام اینکه بازگشایی راه های روستایی از صبح یکشنبه آغاز شده است گفت: به دلیل کولاک شدید امکان برفروبی راه های روستایی در روز شنبه وجود نداشت.
استان کردستان هزار و 703 روستای دارای سکنه دارد که بیش از 550 هزار نفر در این تعداد روستا سکونت دارند.
وی افزود:عملیات برفروبی در جاده های کردستان با ٥٥٠ دستگاه ماشین آلات راهداری شامل ٣٠٠ دستگاه مربوط به حوزه راهداری اداره کل راه و شهرسازی جهت راه های اصلی و فرعی و ٢٥٠ دستگاه بخش خصوصی جهت راه های روستایی در قالب ٨٠ اکیپ و ٦٥٠ پرسنل و ٣٠ راهدارخانه انجام می شود.
گفتنی است، استان کردستان هفت هزار و 850 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که هزار و 850 کیلومتر آن راه اصلی و فرعی و مابقی روستایی است.
گ