تجمع اعتراض آمیز مردم تهران در واکنش به اعدام شیخ نمر روحانی برجسته شیعه توسط رژیم آل سعود در میدان فلسطین مقابل مسجد
امام جعفر صادق (ع) و با نوای "لعن الله آل سعود" برگزار شد.
در ابتدای این تجمع که اقشار مختلف مردم اعم از جوانان، دانشجویان، بانوان و طلاب حضور داشتند، برخی از ذاکرین اهل بیت (ع) به ذکر مصیبت برای شهدای مدافع حرم و همچنین شهید آیت الله نمر پرداختند.
تجمع کنندگان در میدان فلسطین با سربندهای "هیهات من الذله" و "کلنا عباسک یا زینب" شعارهای "مرگ بر آل سعود خائن"، "ای شیخ شیعه ما، شهادتت مبارک"، "لعن الله علی آل سعود" و "وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد" سر می دادند.
حجت الاسلام احمد پناهیان در جمع تجمع کنندگان اعتراض آمیز به اعدام شیخ نمر در میدان فلسطین تهران با بیان اینکه حرکت هوشمندانه و با بصیرت امت حزب الله در روزهای کنونی پژواک فریادهای شهید آیت الله نمر و شیخ زکزاکی است، اظهار داشت: اعدام روحانی برجسته شیعه در عربستان تنها یک حرکت غیر انسانی و غیر اسلامی نبود بلکه جنایتی هولناک به دستور آمریکا و رژیم صهیونیستی بود.
پناهیان ادامه داد: جنایات آل سعود تنها سیاسی و انسانی نیست بلکه این جنایات خلاف شرع مبین همه ادیان توحیدی است.
علاوه بر تهران، تجمع اعتراض آمیز مردم مشهد هم در خیابانهای منتهی به کنسولگری عربستان برگزار شد.
"الموت الاسرائیل"، "مرگ بر آلسعود"، "مرگ بر داعش آمریکایی" از جمله شعارهای مردم در این تجمع بود، همچنین مردم خواستار تعطیلی سرکنسولگری عربستان در مشهد شدند.
همچنین طلاب، فضلا، اساتید و علمای حوزه علمیه قم با تعطیل کردن دروس خود در تجمعی، جنایت بزرگ عربستان سعودی در به شهادت رساندن عالم مؤمن و مظلوم، شیخ نمر باقر النمر را به شدت محکوم کردند و خواستار نابودی رژیم سفاک آل سعود شدند. در مسجد مقبره تبریز هم جمعی از روحانیون و عموم مردم در واکنش به اعدام شیخ باقر نمر، رهبر شیعیان عربستان، با شعارهای «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز رهبر جانباز ما صاحبعزاست امروز»، مرگ بر آل سعود و مرگ بر آمریکا، به سیاستهای جنایتکارانه رژیم سعودی اعتراض کردند. در این مراسم، آیتالله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در واکنش به شهادت شیخ نمر، گفت: این عالم وارسته و جلیلالقدر که تنها جرم وی امربهمعروف و نهی از منکر و حقگویی در برابر ظالمان بود، توسط جلادان مزدور و وابسته به آمریکا شهید شد. به گزارش خبرگزاریها، در دیگر شهرهای ایران اسلامی نیز مردم کشورمان با برگزاری تظاهرات علیه جنایت رژیم آل سعود، به شهادت رساندن شیخ نمر را محکوم کردند.
شهادت شیخ نمر خشم مردم کشورمان را برانگیخت
اعتراض ایران به مزدوران آل سعود
صاحبخبر -
∎