شناسهٔ خبر: 10198787 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاد حوزه علمیه اصفهان: آل سعود برای تحقق اهداف آمریکا و صهیونیسم تلاش می کند

اصفهان - ایرنا - استاد حوزه علمیه اصفهان گفت: آل سعود، به دنبال تحقق اهداف دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی می باشد و تلاش خود را دراین راستا به کار گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین بهشتی نژاد روز یکشنبه در سخنرانی در جمع طلاب و روحانیون اصفهان که در محکومیت اعدام شیخ نمر توسط رژیم آل سعود در مدرسه صدر بازار این شهر تجمع کرده بودند،
افزود: معرفی آل سعود به عنوان آل یهود از سوی مردم سخنی گزاف نیست زیرا آل سعود در مسیر تحقق اهداف رژیم صهیونیستی است.
وی بیان کرد: چراغ سبز آمریکا نسبت به آل سعود باعث شده که حرکت های ضد اسلامی و ضد بشری مانند حمله به مردم یمن، کشتار در مناسک حج و اجرای حکم اعدام برای رهبر شیعیان عربستان انجام شود.
استاد حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه عربستان کانون فساد منطقه است، تصریح کرد: تربیت طلاب وهابی، اختلال در مباحث اقتصادی با کاهش قیمت نفت و اجرای حکم هایی مانند حکم اعدام شیخ نمر نمونه های از فعالیت های فساد انگیز این رژیم است.
وی ادامه داد: عربستان امروز زایشگاه داعش است و با حمایت از این گروه تروریستی فعالیت های ضد اسلامی و ضد بشری مانند کشتار مردم بی گناه جهان را انجام می دهد و شخصی که در راستای حمایت از حقوق ملت ها تلاش می کند را به عنوان محارب الهی به شهادت می رساند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد افزود: با بررسی آیات قرآن در خصوص مصادیق فساد فی الارض می بنیم که دولت عربستان با اقداماتی که انجام می دهد، مصداق کاملی از فساد است.
وی با اشاره به واقعه کشتار مسلمانان در مناسک حج امسال گفت: اگر سران ملت های اسلامی در برابر این حادثه کوتاه نیامده بودند و آن را محکوم می کردند دیگر دولت عربستان جرات اجرای حکم اعدام برای منتقدان خود را نداشت.
وی با اشاره به نقش طلاب و روحانیون گفت: در شرایط کنونی تربیت طلاب دینی برای حراست از ازش های دینی و اخلاقی بسیار مهم است و طلاب و روحانیون باید قدردان نعمت خدمت در مسیر پیامبر(ص) و اهل البیت(ع) باشد.
طلاب و روحانیون حوزه های علمیه اصفهان صبح روز یکشنبه برگزاری راهپیمایی و تجمع در مدرسه صدر اصفهان ، اعدام شیخ نمر را محکوم کردند.
زارت کشور عربستان روز شنبه از اعدام شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان این کشور خبر داد.
شیخ نمر باقر النمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان بود که در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی عربستان چندی پیش حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر را تایید کرد که این مساله مورد اعتراض علما، اندیشمندان و سازمان های اسلامی و بین المللی قرار گرفت.
مهد/ 7137/ 2093