شناسهٔ خبر: 10198548 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت:

آل سعود با اعدام شیخ نمر خواب راحت را از دست خواهند داد

بجنورد- ایرنا- مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت گفت: اقدام نسنجیده حکام سرسپرده عربستان در اعدام آیت الله شیخ نمر و تعدادی از مسلمانان آن کشور خواب راحت را از این رژیم خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

آخوند گلدی کمالی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: حکام آل سعود با این اقدام نادرست هیچ نتیجه ای نخواهند گرفت بلکه دل هر آزاده ای را رنجانده اند و به همین خاطر آسوده نیز نخواهند بود.
وی از تمامی مسلمانان و آزادگان جهان خواست تا این امر ناپسند را محکوم کنند و گفت: رژیم خون آشام آل سعود بار دیگر فرد بی گناه، مظلوم و آزاده خواهی را که تنها یک روحانی بود به شهادت رساند.
عضو شورای فتاوی اهل سنت خراسان شمالی افزود: شیخ النمر تنها عدالت را خواستار بود اما حکومت آل سعود از آن می ترسید و برای اینکه خود زیر سئوال نرود این روحانی برجسته را اعدام کرد.
وی گفت: رژیم آل سعود تنها به اعدام این روحانی اکتفا نکرد بلکه ده ها شهروند بی گناه را نیز اعدام کرد و با این امر به دنیا نشان داد که هیچ رحمی ندارد و تنها به فکر منافع شخصی خود است.
مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت گفت: عربستان نوکر صهیونیست و آمریکا است و تنها خواسته آنان را اجابت می کند چرا که دلیلی ندارند که مسلمان کشی کند.
این روحانی اهل سنت افزود: استکبار جهانی دشمن مسلمانان است و هر کاری که از دست آنان بر آید انجام خواهند داد تا اسلام را نابود کنند.
وی گفت: با وجود اینکه رژیم آل سعود خود را خادم حرمین شریفین می داند اما متاسفانه دست به نسل کشی و جنایت می زند و یک روحانی که تنها تبلیغ دین می کرد، اعدام می کند.
وی افزود: آل سعود در این جریان تنها به منافع آمریکا در منطقه کمک کرده است و خود سودی نکرده است زیرا که دل تمامی مسلمانان را رنجانده است.
این روحانی اهل تسنن خراسان شمالی با بیان اینکه با به شهادت رسیدن شیخ النمر صد ها شیخ النمر به دنیا خواهند آمد گفت: خون یک مظلوم هیچ گاه پایمال نخواهد شد.
حدود 10 درصد از جمعیت 867 هزار نفری خراسان شمالی ترکمن های سنی مذهب هستند که در شهرستان های بجنورد، راز و جرگلان و مانه و سملقان سکونت دارند.ک/3
3007/ 6042