شناسهٔ خبر: 10197915 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

محکومیت اعدام شیخ نمر از سوی علما، معتمدان و دانشجویان ایرانشهر

زاهدان - ایرنا - علما و مدرسان حوزه های علمیه شیعه و سنی، امام جمعه، معتمدان و سران طوایف، اساتید و دانشجویان ایرانشهر اقدام آل سعود در اعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر را محکوم کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا اعدام روحانی برجسته و عدالتخواه عربستان از سوی حاکمان سعودی سبب خشم و انزجار قشرهای مختلف مردم در ایران و سایر کشورهای اسلامی شد.
علمای شیعه و سنی، معتمدان، سران طوایف، دانشجویان و اساتید دانشگاه های ولایت، آزاد و پیام نور، دفتر امام جمعه، فرمانداری و مدرسان حوزه علمیه حقانیه اهل سنت و حوزه علمیه امیرالمومنین (ع) شهرستان ایرانشهر با صدور بیانیه های جداگانه ضمن محکوم کردن این حرکت ناشایست حکام عربستان، واکنش جدی مجامع بین المللی در مقابل اعدام شیخ نمر را خواستار شدند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ولایت ایرانشهر نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اعدام شیخ نمر را محکوم کرد و گفت: این حرکت آل سعود نشانگر شکست آنان در جنگ با مردم کشورهای سوریه، عراق، بحرین و یمن است.
حجت الاسلام عبدالواحد بامری افزود: پایه های حکومت آل سعود متزلزل شده و در آینده نزدیک شاهد سقوط آن خواهیم بود.
وی بیان کرد: اعدام روحانی و مبلغی که خواستار عدالت و برابری و برادری است از افرادی بر می آید که افکار داعشی و تکفیری دارند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ولایت ایرانشهر گفت: با اعدام شیخ نمر صدای آزادی و عدالتخواهی خاموش نمی شود بلکه موجب سرنگونی آل سعود خواهد شد.
وی ضمن انتقاد از سکوت مجامع بین المللی افزود: کجایند مدعیان دروغین حقوق بشر چرا در مقابل این جنایت واکنش نشان نمی دهند.
وزارت کشور عربستان سعودی روز شنبه در بیانیه ای رسمی از اجرای حکم اعدام 47 نفر به اتهامات امنیتی خبر داد که در میان اعدام شدگان نام آیت الله نمر باقر النمر دیده می شود.
براساس این بیانیه، این افراد در 12 منطقه ریاض، مکه ، مدینه، الشرقیه، القصیم، حائل، الحدود الشمالیه، عسیر، الجوف، نجران، الباحه و تبوک اعدام شده اند.
آیت الله نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعه عربستانی بود که برای حقوق شیعیان این کشور فعالیت می کرد.
15 درصد جمعیت 30 میلیون نفری عربستان سعودی، شیعه مذهب هستند که در مناطق نفت خیز شرقی این کشور (در ساحل خلیج فارس) زندگی می کنند.
7314/8006 / 6081