شناسهٔ خبر: 10190864 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

عضو شورای اسلامی شهر مشهد‌:

‌نامگذاری خیابان کنسولگری عربستان به شیخ نمر امروز تصویب می‌شود

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح نامگذاری خیابان کنسولگری عربستان به شیخ نمر احتمالا امروز در صحن علنی شورا مطرح و تصویب می‌شود.

صاحب‌خبر -

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح نامگذاری خیابان کنسولگری عربستان به شیخ نمر احتمالا امروز در صحن علنی شورا مطرح و تصویب می‌شود.

خلیل موحدی در گفت‌وگو با خبرنگار ‌خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، در خصوص اجرای این طرح عنوان عنوان کرد: طرح کلی این است که کنسولگری عربستان در هر خیابانی که واقع باشد، آن خیابان به نام شیخ نمر نامگذاری شود.

وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح اعتراض به اقدام وحشیانه حکومت عربستان سعودی در اعدام شیخ نمر است.

کنسولگری عربستان در بلوار سجاد مشهد واقع است و شب گذشته در اعتراض به اعدام شیخ نمر، مردم مشهد در مقابل این کنسولگری تجمعی اعتراضی برپا کردند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: