به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در پیام آیت الله شبیری زنجانی که در پایگاه اطلاع رسانی این مرجع تقلید منتشر شده آمده است: خبر اعدام شیخ نمر و تعدادی دیگر از بی گناهان موجب تاثر و تاسف گردید.
در ادامه این پیام آورده شده است: بی شک، ریختن خون مظلومان ثمره ای جز سقوط ظالمان ندارد و چه ظلمی بالاتر از ظلم بر کسی که یاوری جز خدای متعال ندارد؟
آیت الله شبیری زنجانی ادامه داد: به شهادت رساندن موالیان اهل بیت(ع) و دیگر جنایات آل سعود، نشان از مظلومیت شدید اسلام و تشیع در سرزمین وحی دارد.
وزارت کشور عربستان روز شنبه از اعدام شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان این کشور خبر داد.
شیخ نمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان است که در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی عربستان چندی پیش حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر را تایید کردند که این مساله مورد اعتراض علما، اندیشمندان و سازمان های اسلامی و بین المللی قرار گرفت. ک/1
1175 /1042
آیت الله شبیری زنجانی: ریختن خون مظلومان ثمره ای جز سقوط ظالمان ندارد
قم - ایرنا - آیت الله سید موسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید در پیامی ضمن تسلیت شهادت شیخ نمر گفت: ریختن خون مظلومان ثمره ای جز سقوط ظالمان ندارد.
صاحبخبر -