شناسهٔ خبر: 10184524 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

امام جماعت مسجد«الغفران» صیدا، اعدام«نمر باقر النمر» را محکوم کرد

خبرگزاری شبستان: شیخ العیلانی، امام جماعت مسجد«الغفران» صیدا در جنوب لبنان، جنایت آل سعود در اعدام «نمر باقر النمر» را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه خبری «العهد»، شیخ حسام العیلانی، امام جماعت مسجد الغفران صیدا، اعدام «شیخ نمر النمر»و 47 نفر دیگر را از سوی مقامات سعودی را محکوم کرد.

 

العیلانی در بیانیه ای اعلام کرد: این اقدام نشان می دهد که مقامات آل سعود خطرناکی این مرحله را درک نکردند و متوجه نشدند که این اقدام فتنه مذهبی در منطقه را تهدید می کند.

در ادامه بیانیه آمده است: بسیار متاسفیم در زمانی که شیوخ وحدت  تمام تلاش خود را در عرصه اسلامی برای مقابله با گروهک تروریستی داعش به کار بستند، مقامات سعودی دست به این اقدام شنیع و غیرمسئولانه زدند و این رژیم باید بداند که اعدام شیخ نمر النمر تاثیرات منفی ای بر وحدت اسلامی خواهد گذاشت.

شیخ العیلانی در ادامه با اشاره به جرات آل سعود در اجرای حکم اعدام، تاکید کرد: وحدت اسلامی در خطر است و بر ما واجب است تا وحدت اسلامی خود را حفظ کنیم، زیرا تنها سلاح در مقابله با فتنه به شمار می رود.

امام جماعت مسجد الغفران درشهر صیدا پیش از این درباره  تصویب حکم اعدام شیخ نمر توسط سعودی ها  گفته بود: این اقدام به معنای شعله ور کردن آتش جنگ و فتنه مذهبی است.

شبکه «العالم» نوشت: وزارت کشور عربستان امروز شنبه از اعدام «آیت الله نمر باقر النمر» خبر داد.  

حکم اعدام آیت الله نمر در آبان 94 در دادگاه استیناف و دادگاه عالی آل سعود تأیید شد و برگه‌ ای به همین منظور به وزارت کشور ارسال شد تا امضای پادشاه برای انجام این حکم از دفتر پادشاهی گرفته شود.

دادگاهی در عربستان در 15 اکتبر 2014 با مطرح کردن اتهامات ادعایی «فتنه انگیزی در کشور» حکم اعدام آیت الله نمر را صادر کرد.

محاکمه این عالم برجسته شیعه بدون حضور رسانه ها و بدون اجازه به وی جهت دفاع از خود، انجام شد.

دادگاه محاکمه آیت الله نمر در مارس 2013 آغاز شد و دادستانی کل عربستان در آن زمان با متهم کردن وی به فتنه انگیزی، اعدام ایشان را خواستار شد.

آیت الله نمر در هشتم ژوئیه 2012 به دست نیروهای امنیتی بازداشت شد.

نیروهای امنیتی سعودی قبل از بازداشت شیخ نمر، خودروی او را تعقیب کرده و به سوی وی تیراندازی کردند که در نتیجه آن، شیخ نمر به شدت مجروح شد.

در پی بازداشت این عالم برجسته شیعه، فعالیت های اعتراض آمیز گسترده ای در شرق عربستان روی داد و چندین جوان عربستانی نیز در جریان همین اعتراض ها به ضرب گلوله نیروهای امنیتی شهید و یا مجروح شدند.