شناسهٔ خبر: 10181622 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

از باشگاه پرسپولیس کسی به من نگفته که مرا نمی‌خواهند

صادقی: از پیشنهاد خونه به خونه بی‌خبرم/ دوست دارم در پرسپولیس بمانم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دوست دارم در پرسپولیس بمانم و قصد رفتن از این تیم را ندارم.

صاحب‌خبر -

ایمان صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص خبر جدایی‌اش از تیم پرسپولیس و پیوستن خونه به خونه بابل گفت: من دو سه پیشنهاد دارم اما از پیشنهاد خونه به خونه بی‌خبرم. الان در مشهد هستم و قصد دارم هرچه سریعتر به تهران بیایم تا به باشگاه رفته و تکلیفم را مشخص کنم. شاید باشگاه خونه به خونه به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده باشند اما من از این مسئله بی‌خبرم.

وی ادامه داد:‌ درباره رفتنم به خونه به خونه کسی چیزی به من نگفته و حتی از باشگاه هم با من درباره اینکه مرا نمی‌خواهند کسی صحبت نکرده است به همین دلیل می‌خواهم به باشگاه رفته و ببینم موضوع از چه قرار است.

دروازه‌بان پرسپولیس تصریح کرد: من دوست دارم در پرسپولیس بمانم و قصد رفتن هم ندارم. اما باید ببینم چطور این خبر درز کرده که من قصد جدایی دارم. من می‌خواهم در پرسپولیس بمانم.

انتهای پیام/آ

http://fna.ir/YFHWRS