خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی شهادت مظلومانه آیتالله شیخ نمر را به همه آزاداندیشان جوامع بشری تسلیت گفت.
به گزارش فارس، هاشمیرفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی شهادت مظلومانه آیتالله شیخ نمر عالم بزرگوار تشیّع در سرزمین عربستان را به همه آزاداندیشان جوامع بشری تسلیت گفت.
در این پیام، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، وجود این عالم بزرگوار را به ستارهای در آسمان مکتب اسلام و مذهب تشیّع مانند کرد که ظلمات جهل بتپرستانه و غرورمستانه قدرت را درمینوردد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عمر 58 ساله آیتالله نمر و شهادت ایشان به دست حاکمان آل سعود را، در ادامه جهاد نور و ظلمت، از زمان ابراهیم و نمرود، محمد (ص) و ابوجهل، علی (ع) و ابوجهلها خواند.
وی در این پیام میافزاید: سرزمین عربستان، مظلومیت شیعه را در سکوت فریاد میزند و حقیقت مطلق را با خون مظلومان بر بوم تاریخ مینگارد.
∎