شناسهٔ خبر: 10178252 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه محقق اردبیلی:

اعدام شیخ نمر باقرالنمر تزلزل حاکمیت فاسقان و فاسدان است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: اعدام شیخ نمر باقرالنمر تزلزل حاکمیت فاسقان و فاسدان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام سیف‌الله مدبر عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: خبر وحشتناک اعدام آیت‌الله شیخ نمر باقرالنمر و 46 نفر از بی‌گناهان، جهان اسلام را در بُهت و تعجب فرو برد، به خصوص اینکه این جنایت تحت عنوان خوارج و تکفیر صورت گرفت و اگر کسانی تاکنون تردید داشتند که کانون فتنه و تکفیر در جهان، آل‌سعود هستند با این نمونه آشکار جای تردیدی باقی نماند.

وی گفت: شیخ نمر باقرالنمر، صدای شیعیان مظلومی است که در سایه سنگین طاغوت و حکومت شیطان با درد و رنج فراوان زیست می‌کنند فریاد معصومانه کودکانی است که صدای پدرانشان دیگر گوششان را نوازش نمی کند؛ ندای زنانی ا‌ست که از حقوق ابتدایی خود محرومند و آه دل مادرانی‌ است که جگرگوشه‌شان در کنج زندان‌های رژیم سفاک آل‌سعود محبوس هستند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: حکم ظالمانه‌ای که در حق شیخ نمر صادر شد او را به اسوه‌ای در رویارویی با ظلم و شهیدی در مقابله با استبداد تبدیل خواهد کرد.

مدبر بیان کرد: ما به شدت این جنایت هولناک را محکوم می‌کنیم و به یقین انتقام آن گرفته خواهد شد و می‌دانیم این جنایت انتقام شکست‌هایی است که آل‌سعود در عراق، سوریه و یمن دامنگیرشان شده است، ولی باید در انتظار شکست‌های مهم‌تری در این مناطق باشند.

وی تصریح کرد: امروز سران وهابی با درهم و دینارهای آل‌سعود سعی در دامن زدن به اختلاف شیعه و سنی در جهان و به خصوص در شرق عربستان هستند تا از این طریق به خواسته‌های استعمارگری، چپاول و غارت ثروت مردم عربستان دست پیدا کنند اما فریاد عدالت‌خواهی و حق‌طلبی عالمان بزرگی همچون شیخ نمر کاخ پوشالی و معادلات این دژخیمان را برهم زده است، از این رو سعی کردند که این فریادها را در گلو حبس کنند و مانع از گسترش عدالت‌خواهی مردم شوند و دولت آل‌سعود بداند که این آتش زیر خاکستر با اعدام شیخ نمر در عربستان از بین نمی‌رود و خاموش‌شدنی هم نیست، بلکه اجرای حکم اعدام ایشان موجبات گسترش دامنه اعتراضات را فراهم خواهد کرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه محقق اردبیل یادآور شد: اقدام عربستان اقدامی ظالمانه و برخاسته از ریشه ظالمانه و کفرانگیز آل‌سعود است و این اقدام دولت عربستان برخلاف تمام موازین اسلامی و جهانی بوده و نقض صریح حقوق بشر است و به یقین این جنایت، بدون اطلاع آمریکا نبوده است و آنها در مسائل کم اهمیت‌تری با نظر آنها اقدام می‌کنند و می‌دانیم در راستای ایجاد جنگ طایفه‌ای میان سنی و شیعه است، اما هم سعودی‌ها و هم آمریکایی‌های کوردل بدانند ما با برادران اهل سنت اختلافی نداریم و اختلاف ما با تکفیری‌ها است که همه مسلمین در برابر آنها اتفاق نظر دارند و قطعاً این اختلاف‌افکنی‌ها و جنایات برای آنها هزینه‌ بالایی را در برخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدبر در پایان این جمله تاریخی امام خمینی را بیان کرد و گفت: ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا و آل‌سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد و با برپایی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان، به مسجد الحرام وارد خواهیم شد.

انتهای پیام/62001/ذ40/ف4004

http://fna.ir/GHCAEZ

برچسب‌ها: