به گزارش ایرنا، این دیدار از ساعت 14 و 30 دقیقه امروز (جمعه) در ورزشگاه تختی انزلی و با قضاوت محسن ترکی آغاز شد.
استقلال تهران صدرنشین لیگ برتر از همان ابتدا تسلط خود را بر توپ و میدان به میزبانش دیکته کرد و خیلی زود به گل دست یافت.
در دقیقه هشتم، پاس روزبه چشمی به آرش برهانی رسید و او نیز در موقعیتی عالی جابر انصاری را صاحب توپ کرد تا این مهاجم، گل نخست را به ثمر برساند.
پس از این گل شاگردان حمید استیلی در ملوان انزلی که شرایط خوبی در جدول رده بندی ندارند، برای جبران گل خورده به حرکات صادق محرمی، محمدآبشک، حسین ماهینی و پژمان نوری از کناره های زمین دل بسته بودند.
این تاکتیک در دقیقه 17 جواب داد و ارسال حسین ماهینی را جلال رافخایی به زیبایی درون دروازه استقلال جای داد تا کار به تساوی یک بر یک برسد.
در دقیقه 22، محسن کریمی هافبک جوان استقلال با ضربه ای فنی و غیرقابل پیش بینی از پشت محوطه جریمه دومین گل آبی پوشان را به ثمر رساند تا دوباره تماشاگران حاضر در ورزشگاه در سکوت فرو روند.
در دقیقه 37 سجاد شهباززاده با پاسی مناسب، آرش برهانی را در موقعیت گلزنی قرار داد که ضربه او را سیدحسین حسنی مهار کرد.
در دقیقه 38 مازیار زارع هافبک باتجربه ملوان که چند سالی است با افت شدیدی روبرو شده به دلیل مصدومیت جای خود را به شهاب کرمی داد.
در دقیقه 45، محسن کریمی در مصاف تک به تک با دروازه بان ملوان نتوانست گلرنی کند.
نیمه نخست این دیدار حساس با برتری 2 بر یک استقلال تهران همراه شد.
استقلال در این دیدار، سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری و یعقوب کریمی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.
ترکیب ملوان انزلی:
سیدحسین حسینی، حسین ماهینی، عزت اله پورقاز، حسین کنعانی، عزیز معبودی، محمد آبشک، مازیار زارع(شهاب کرمی)، پژمان نوری، جلال رافخایی، صادق محرمی و محمد نزهتی.
ترکیب استقلال تهران:
وحید طالب لو، هرایر مگویان، حنیف عمران زاده، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده، روزبه چشمی، جابر انصاری، آرش برهانی و محسن کریمی.
ورزشی(2)**3783**1379
لیگ برتر فوتبال؛ برتری استقلال در نیمه نخست دیدار با ملوان
انزلی - ایرنا - تیم فوتبال استقلال تهران نیمه نخست دیدار با ملوان انزلی از هفته هفدهم لیگ برتر باشگاه های ایران را با برتری 2 بر یک به سود خود پایان داد.
صاحبخبر -