شناسهٔ خبر: 10142348 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آخرین تمرین آبی پوشان در غیاب چهار بازیکن

تهران- ایرنا- آبی پوشان پایتخت آخرین تمرین خود را پیش از دیدار با ملوان بندرانزلی در غیاب چهار بازیکن در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی برگزار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، استقلالی ها از ساعت 12.30 امروز در محل تمرین حاضر شدند و وحید طالب لو در غیاب سید مهدی رحمتی کاپیتان مصدوم و دروازه بان نخست این تیم، زیر نظر حسین ترابپور مربی گلرها تمرینات اختصاصی خود را آغاز کرد.
طالب لو در بازی گذشته استقلال مقابل سیاه جامگان نیز در ترکیب ثابت آبی پوشان قرار گرفت و بازوبند کاپیتانی را به بازو بست.
سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، علیرضا رمضانی و یعقوب کریمی به دلیل مصدومیت در تمرین امروز غایب بودند و در بازی فردا استقلال و ملوان حضور نخواهند داشت.
علی سامره سرمربی تیم فوتبال امید استقلال امروز در محل تمرین تیم بزرگسالان حاضر شد و عملکرد آبی پوشان را زیر نظر گرفت.
استقلالی ها در تمرین امروز که پشت در های بسته برگزار می شد به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
بازیکنان استقلال ساعت 16.20 امروز تهران را به مقصد رشت ترک خواهند کرد.
ورزشی **9118**9029**1584