اما بارش باران آن هم در اوج سرمای زمستانی و به قول مردم منطقه در چله بزرگ همراه با برف که در زبان محلی به آن 'هدو '(Hado) می گویند،چند سالی است گریبان استان را گرفته است.
با این حال با وجود بارش باران در فصل زمستان و کم شدن بارشهای برف در نیمه شرقی استان، هنوز مردم قدردان همین برف و سرمای نیمه بند هستند.
اما در قسمت غربی استان چهار محال و بختیاری بارش برف به گونه ای است که مردم دهستان موگویی به مدت شش ماه راه های ارتباطی شان با روستاها و شهرهای شهرستان کوهرنگ قطع می شود و این منطقه سراسر پوشیده از برف می شود.
سرمای هوا در این روزها در شهرکرد تا 10 درجه و در کوهرنگ تا 24 درصد زیر صفر نیز رفته و این یخ بندان و سرما بخشی از زندگی روزانه مردم استان است.
شاید به دلیل این سرماهای زمستانی است که مغازه داران مجبورند از ساعت 9 صبح در زمستان ها کار خود را آغاز کردند و در ساعت 21 مغازه ها تعطیل می شود.
این سرما و سوزها در کند شدن روند رانندگی در سطح جاده های استان نیز بی تاثیر نیست و رانندگان سعی می کنند بیشترین احتیاط را در رانندگی داشته باشند.
اما با وجود بارش های چهارشنبه شب در چهارمحال و بختیاری، بیشتر راه های این استان باز است و تردد در محورهای برف گیر با زنجیر چرخ انجام می شود.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: به دنبال بارش برف چهارشنبه شب، تردد در محورهای برف گیر استان بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست.
شهرام ندیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام راه های اصلی و فرعی استان باز است و راه های روستایی نیز بازگشایی شده است.
وی اظهار کرد: هم اکنون 38 اکیپ راهداری با 300 راهدار و بیش از 210 دستگاه انواع ماشین آلات راهداری در تمام محورهای استان مستقر هستند.
همچنین به دلیل برودت هوا و یخ زدگی سطح معابر در چهارمحال و بختیاری، ساعات کار ادارات و نهادها در این استان روز پنجشنبه از ساعت 9 صبح آغاز شد.
مدیرکل هواشناسی چهار محال و بختیاری نیز گفت: ارتفاع برف با توجه به بارندگی های اخیر در شهرستان کوهرنگ به 110سانتیمتر رسیده است.
مهرداد قطره سامانی در گفت و گو با ایرنا افزود: موج دوم این سامانه از اوایل روز جمعه تا بعد از ظهر شنبه باعث بارش برف و باران و وزش شدید باد در غالب نقاط استان می شود.
پیست های اسکی کوهرنگ و بارده در چهارمحال و بختیاری در چند روز اخیر به دلیل بارش های برف فعال شده و علاقه مندان به ورزش اسکی را به سمت خود کشانده است.
2097/8066
برف و یخ بندان بخشی از زندگی زمستانی مردم چهارمحال و بختیاری
شهرکرد - ایرنا - برف و یخ بندان و سرما، بخش جدانشدنی از زندگی مردم چهار محال و بختیاری در فصل سرماست.
صاحبخبر -