شناسهٔ خبر: 10134377 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

پرسپولیس برای صدرنشینی استقلال تلاش می‌کند

3 به اضافه یک دربی

صاحب‌خبر -

شهروند| کسی چه می‌داند! شاید نبردی که از نظر برانکو ایوانکوویچ، دربی محسوب می‌شود، حساس‌تر از 2 نبرد همشهری در آغاز هفته هفدهم لیگ‌برتر باشد؛ به‌ویژه اگر استقلال خوزستان، راه همزاد انگلیسی خود، لسترسیتی را نرود و همان یک توقف در هفته قبل را کافی بداند. در این شرایط، پرسپولیس برای حفظ روند تقریبا خوب با عناصر تهاجمی در زمین تیم اهوازی حضور می‌یابد. آنجاست که برنده جدال سرعت مهاجمان پرسپولیس و سرعت ضدحمله‌های استقلال خوزستان، برنده نهایی بازی ورزشگاه آزادی را مشخص می‌کند. هرچند استقلال اهواز به رکورد بسته نگه‌داشتن متوالی دروازه سپاهان نرسید اما هنوز پیدا کردن راه دروازه‌اش برای مهاجمان پرسپولیس و سایر تیم‌ها از دشوارترین کارهاست.
دربی حساس اصفهان
هر چند نبرد همشهری‌های اصفهانی به‌دلیل روابط دوستانه نهادینه شده در طرفین به اندازه دربی تهران حساس نیست اما با قدرت‌نمایی اخیر طرفین در سال‌های اخیر فوتبال ایران، حداقل از زوایای جدولی و فوتبالی جذاب است. برای یکی از معدود دفعات در دوران معاصر، ذوب‌آهن یحیی گل‌محمدی به‌عنوان یکی از شکست‌ناپذیرهای فصل جاری در دربی اصفهان دست بالا را دارد. سپاهان اگر یاد نگرفته باشد تنها مقابل استقلال خوزستان نتیجه بگیرد، این‌بار می‌تواند مانند هفته گذشته نتیجه خوبی بگیرد و بردن بدون حاج‌صفی را تمرین کند. از طرفی تیم یحیی گل‌محمدی مدام درحال پیشروی به سمت صدر جدول است.
استقلال در اندیشه صدرنشینی
آبی‌های تهران در بازی فردا مقابل ملوان میزبان، تقریبا همه بازیکنان اصلی جدال قبلی با سیاه‌جامگان را در اختیار دارند. ملوان حمید استیلی پس از باخت حداقلی به ذوب‌آهن، روند پرفراز و نشیب خود را ادامه می‌دهد. ضعف در خط دفاعی این تیم، ‌هافبک‌های پشت سر مهاجم استقلال را به فکر واکنش سریع و جا گذاشتن عناصر تدافعی می‌اندازد. اگر این اتفاق رخ دهد، شاید آبی‌ها در پایان بازی‌های امروز، صدرنشینی دریغ شده در هفته قبل را به‌دست بیاورند.
سایر بازی‌ها
جدال‌های روز پنجشنبه بین 2 تیم تهرانی بی‌طرفدار به نام‌های سایپا با راه‌آهن و فولاد با پدیده به چند نبرد حساس در روز جمعه پیوند می‌خورد. سیاه‌جامگان و استقلال‌ اهواز نبرد 2 کاندیدای اول سقوط را انجام می‌دهند، صبای‌قم و نفت تهران، یک مسابقه نه‌چندان جذاب اما مهم را به نمایش می‌گذارند و در روز پردربی، آخرین نبرد همشهریان بین تراکتورسازی و گسترش به گرمای لیگ‌ می‌افزاید.
برنامه هفته هفدهم
پنجشنبه 10 دی‌ماه:  سپاهان- ذوب‌آهن، فولاد- پدیده و سایپا-راه‌آهن(ساعت 15)، پرسپولیس- استقلال‌خوزستان (ساعت      30: 16)/ جمعه 11 دی‌ماه: تراکتورسازی- گسترش فولاد، سیاه‌جامگان- استقلال‌اهواز
و ملوان- استقلال(ساعت 30: 14) و صبای قم- نفت تهران(ساعت 15)