شناسهٔ خبر: 10129685 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرمربی استقلال اهواز: سعی می کنیم بازیکنان جداشده را برگردانیم

اهواز- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: سعی می کنیم بازیکنان شهرستانی جداشده ازاین تیم را برای بازی با سیاه جامگان به مشهد فراخوانیم .

صاحب‌خبر -

تیم فوتبال استقلال اهواز روز جمعه درجریان هفته هفدهم مسابقات لیگ برتر باشگاه های ایران در مشهد با تیم سیاه جامگان این شهر بازی دارد.
سیاوش بختیاری زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پرویز کریمی ،سعید سالارزاده ،اسماعیل نظری و مهدی اسلامی را به زودی به تیم بر می گردانیم.
وی اظهارداشت : آنها بازیکنان با تجربه ای هستند که دراین بازی وبازیهای بعد می توانند به ما کمک خوبی انجام دهند.
وی یادآور بازی با سیاه جامگان مشهد شد وگفت : بازی سخت و دشواری در مقابل این تیم داریم ، زیرا سیاه جامگان به رغم اینکه از بازیکنان با تجربه ای برخوردار است همانند ما وضعیت خوبی در جدول ندارد.
بختیاری زاده افزود: تیم ما ازبازیکنان جوان و کم تجربه ای شکل گرفته که این مساله کار را در برابر حریفان برای گرفتن امتیاز سخت ودشوار کرده است .
وی افزود : اگرچهار بازیکن نامبرده درمشهد به ما ملحق شوند با امیدواری زیادی در برابر حریف کار را دنبال خواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز اظهارداشت : قراراست درنیم فصل دوم با گرفتن پنج بازیکن برای خطوط دفاعی و حمله تیم را تقویت کنیم تا درنیم فصل دوم با قدرت بیشتری در مسابقات شرکت کنیم.
تیم فوتبال استقلال اهواز که با شش امتیاز درانتهای جدول قراردارد روز پنجشنبه برای دیدار با تیم سیاه جامگان از اهواز راهی مشهد می شود.
7160/6064