∎در حالي که نيروهاي عراقي به دليل وجود تعداد زياد بمبهاي کار گذاشته شده، تک تيراندازها و حملات انتحاري اعضاي داعش در شهر رمادي به کندي پيش ميروند، منابع عراقي اعلام کردند که ارتش به نزديکي مجتمع دولتي در اين شهر رسيده است. در همين حال فرمانده عمليات الانبار اعلام کرد که نيروهاي ارتش توانستند منطقه الزويه در شمال رمادي را از دست داعش آزاد کنند.
به گزارش شبکه خبري الميادين، سرلشکر اسماعيل المحلاوي، فرمانده عمليات الانبار گفت: منطقه الزويه در شرق مقر فرماندهي عمليات الانبار در مسير بينالمللي و پل البو فراج از يک طرف و رود فرات و "پل جزيره" رمادي از سوي ديگر واقع شده است.المحلاوي تصريح کرد که منطقه در حال حاضر از عناصر داعش تحليه شده اما هنوز بمبگذاري شده است.
وي افزود: تيم مهندسي در حال حاضر در حال پاکسازي و خنثي کردن مينها و بمبهاي کار گذاشته شده در مسيرها و منازل اين منطقه است.
آزادي منطقه "الزويه" در شمال رمادي
صاحبخبر -