شناسهٔ خبر: 10037525 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه دمنوش بِه

- همشهری آنلاین: این دمنوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش بو، خوش رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند.

صاحب‌خبر -

يك قاشق سوپ‌خوري به خشک

يك ليوان آب جوش

يك قاشق چاي‌خوري زعفران آب کرده

2 عدد هل سبز درسته

يك عدد چوب دارچین

به میزان لازم نبات یا شکر

دمنوش به

1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

 2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.

منبع: مجله آشپزي مثبت

نظر شما