شناسهٔ خبر: 10003049 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران در گفت‌وگو با فارس:

افزایش آلاینده‌های هوا در سطح شهر تهران نسبت به روز گذشته/ هوا همچنان ناسالم است

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با اشاره به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در استان تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران همچنان در شرایط ناسالم قرار دارد.

صاحب‌خبر -

محمد رستگاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، گفت: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران غلظت ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون عدد 143 را نشان می‌دهد که نسبت به روز گذشته افزایش داشته و فراتر از حد مجاز است.

وی افزود: این میزان نشان می‌دهد هوای شهر تهران همچنان در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

رستگاری تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی ممکن است بعدازظهر امروز شاهد ورزش باد و ناپایداری هوا باشیم که از میزان غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد اما همچنان هوا در وضعیت ناسالم خواهد بود.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران به شهروندان توصیه کرد:‌ از تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری کنند و گروه‌های حساس در معرض آلودگی هوا قرار نگیرند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/B8I72G