علی شیر محمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در برخی از مسیرها از جمله گردنه مله شوره ، کاکان و مارگون در شهرستان بویراحمد و برخی مناطق سردسیری بارش برف گزارش شده است، از رانندگان وسایل نقلیه خواست با رعایت موارد ایمنی از جمله زنجیر چرخ در این مسیرها تردد کنند.
وی تصریح کرد: رانندگان و مسافرانی که قصد عبور از راه های ارتباطی استان بویژه مسیرها و گردنه های برف گیر را دارند قبل از حرکت از طریق شماره ارتباطی 141 از آخرین وضعیت راه ها مطلع شوند.
وی اولویت بازگشایی را جاده های اصلی دانست و گفت: بیش از 750کیلومتر راه اصلی، فرعی و بزرگراه در این استان وجود دارد که بیش از 218 نیروی راهداری در قالب 51 اکیپ و 23 پایگاه ثابت و سایر به صورت شبانه روز مشغول انجام عملیات راهداری و بازگشایی مسیرها هستند.
کهگیلویه وبویراحمد دارای حدود شش هزار کیلومتر بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی است.
چهارهزار و 715 کیلومتر از این میزان راه روستایی ، 90 کیلومتر بزرگراه و 505 کیلومتر نیز راه اصلی است.
این استان همچنین دارای 45 گردنه و یکهزار و 500 کیلومتر جاده برف گیر و حدود 10 گردنه مه گیر به طول 50 کیلومتر است.
3016/6162
تمامی جاده های ارتباطی کهگیلویه وبویراحمد باز است
یاسوج- ایرنا- معاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد گفت: تمامی راه های ارتباطی این استان اعم از اصلی ، فرعی و روستایی با وجود بارش برف و باران در شبانه روز گذشته باز است.
صاحبخبر -