شناسهٔ خبر: 58349 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پرزیدنت | لینک خبر

رییس جمهور در دیدار جمعی از دانشجویان امریکایی جوانان دانشجو موتور حرکت و نقطه امید هر ملت است

رییس جمهور با بیان اینكه جوانان دانشجو در هر ملتی موتور حرکت و نقطه امید آن ملت به شمار می روند،گفت :جوانان وقتی به محیط دانشگاه وارد می شوند با افکار و اندیشه ها و فرهنگ های مختلف ارتباط برقرار می کنند و فرصت همفکری و هم اندیشی می یابند.

صاحب‌خبر -
دكتر محمود احمدی‌نژاد، در چهارمین سفر خود به نیویورك صبح چهارشنبه به وقت محلی با حدود ۴۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف آمریكا دیدار و گفت‌وگو كرد.

رییس‌جمهور در این دیدار ابتدا به ارائه سخنانی مقدماتی در ارتباط با جوانان و دانشجویان پرداخت و بعد از آن به سوالات مختلف دانشجویان درباره مسائل گوناگون بین‌المللی و جهانی پاسخ گفت.

وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان گفت: یكی از بهترین لحظات زندگی من این است كه در جمع دانشجویان و جوانان حضور پیدا كنم ؛چرا كه آن‌ها نشاط‌آور و امیدبخش هستند.

دكتر احمدی نژاد دوران دانشجویی را از بهترین دوره های زندگی انسان دانست و افزود: در این دوران فرصت برای شناختن، تجربه کردن، دانستن و آماده شدن برای فرداها در اختیار دانشجویان است.

وی با بیان این كه دانشجویان همیشه به دنبال این هستند كه رشد كنند و در واقع از وضع موجود راضی نیستند، گفت: دانشجویان علاقه مند هستند دنیا را آن جور كه می‌خواهند بسازند و جوانان به دنبال تغییر و تحول هستند.

رییس‌جمهور با تاكید بر این كه دوران دانشجویی یك فرصت استثنایی و دانشجویان پرتحرك‌ترین قشر جامعه هستند كه نسبت به تحولات اجتماعی، سیاسی و نسبت به ضعف‌ها و بدی‌ها حساسیت جدی از خود نشان می‌دهند، افزود: عموما در دانشگاه‌ها حركتی به نام جنبش دانشجویی با حضور دانشجویان شكل می‌گیرد كه در آن تشكل‌های مختلف دانشجویی حضور دارند.

دكتر احمدی‌نژاد با اشاره به این كه جنبش دانشجویی در كشورهای گوناگون چند ویژگی مشترك دارد كه این مساله به خصلت دانشجو بودن برمی‌گردد، گفت: دانشجویان و جوانان مظهر پاكی و صداقت هستند و به دنبال عدالت‌خواهی بوده و از تبعیض و ظلم گریزان هستند و علاقمندند كه از مظلومان دفاع كنند.

رییس‌جمهور با بیان این كه در آمریكا نیز در دهه ۶۰ ما شاهد فعالیت جنبش دانشجویی در اعتراض به تبعیض‌های اجتماعی و نژادی بوده ایم، تصریح كرد: این حركت دانشجویان آن قدر قوی بود كه مدیران را وادار كرد كه برخی از قوانین را اصلاح و یا آن را بردارند و در واقع رفتار نادرست خود را اصلاح كنند.

دكتر احمدی نژاد ادامه داد: در برخی از كشورها حركت‌های دانشجویی مقدمه‌ انقلاب ‌های عظیم اجتماعی و سیاسی شده است.

وی به حضور خود در دانشگاه كلمبیا در سال گذشته اشاره كرد و گفت: سال گذشته نیز علاقه داشتم كه با دانشجویان ملاقات حضوری داشته باشم و از دیدگاه‌های آن‌ها مطلع شوم، ولی این فرصت فراهم نشد و امیدواریم در این جلسه بتوانیم این مساله را تا حدودی جبران كنیم و این نشست  مقدمه‌ای  برای جلسات آینده و تعاملات گسترده‌تر باشد .

رییس‌جمهور خطاب به دانشجویان با بیان این كه شما امروز از اوضاع جهان مطلع هستید و از آخرین اخبار و اطلاعات آگاهی دارید، افزود: می‌دانید كه فضای امروز جهانی چگونه است. امروز بیش از یك میلیارد نفر انسان در فقر و زیر خط فقر زندگی می‌كنند و حتی روزانه یك دلار برای تامین غذای خود در اختیار ندارند؛ از طرفی مشكل امنیت، مسكن و اشتغال نیز وجود دارد و كشورها به دو قسمت كشورهای عقب مانده و پیشرفته تقسیم شدند و فضای عمومی حاكم بر جهان فضای بدبینی، تهدید و مشاجره است.

دكتر احمدی‌نژاد با بیان این كه بسیاری از كشورها نیز تحت اشغال و زورگویی هستند و صدها هزار نفر به دلایل گوناگون در اثر تجاوز و زورگویی كشته می‌شوند، گفت: اینها از جمله مشكلاتی است كه در برابر جامعه جهانی وجود دارد، یعنی اكنون ما شاهد وجود مشكلات اقتصادی،‌ سیاسی و فرهنگی در بسیاری از مناطق دنیا هستیم.

رییس‌جمهور با بیان این كه تبعیض، فقر و زیاده‌خواهی ریشه تروریسم است،‌ گفت: با توجه به این اوضاع و احوال از شما دانشجویان یك سوال دارم و آن این است كه اگر شما یك سیاستمدار، ‌یك رییس‌جمهور و یا دیپلمات و یك مسوول بودید كه تاثیر تصمیم‌گیری‌تان بر روی یك كشور، بر روی یك منطقه یا كل جهان بود برای حل مشكلاتی كه اكنون در برابر جامعه بشری است چه اقدامی انجام می‌دادید و راه‌حل‌تان چه بود؟

رییس قوه مجریه با بیان این كه خداوند ما را خلق نكرده كه در شرایط دشمنی، سوءتفاهم و تبعیض و فقر زندگی كنیم، اظهار كرد: خداوند ما را خلق كرده كه دوستانه و عاشقانه در فضای صلح و صفا، برادری و برابری و امنیت زندگی كنیم و فرصت برای رشد وشكوفایی استعدادها فراهم شود؛ چرا كه انسان بالاترین مخلوق خداست و یك موجود عظیم است.

بعد از سخنان مقدماتی دكتر احمدی‌نژاد، دانشجویان به طرح پرسش‌های خود از رییس‌جمهور پرداختند.

در این جلسه دانشجویی خطاب به دكتر احمدی‌نژاد گفت: آیا شما مایل نیستید كه تصویری بهتر از خودتان در عرصه جهانی ارائه دهید ، رییس جمهور در پاسخ گفت: تصویر من همین است كه در روبه‌روی شما است.

وی ادامه داد: به نظر من بزر‌گ‌ترین بی‌احترامی به بشریت معاصر، ماجرای فلسطین است و این مساله‌ای است كه باید در مورد آن افكار عمومی بنشینند و راه‌حل انسانی پیدا كنند.

رییس جمهور  با اشاره به دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد مساله فلسطین و ظلمی كه به مردم فلسطین صورت گرفته است، گفت: در باره مساله هولوكاست من دو سوال را به عنوان یك معلم مطرح كردم؛ یكی از سوال‌های من این بود كه چرا به تاریخ‌دانان و پژوهشگران اجازه داده نمی‌شود كه در خصوص ماجرای هولوكاست تحقیق كنند؟

دكتر احمدی نژاد ادامه داد: چرا وقتی كه دانشمندی در مورد هولوكاست تحقیق می‌كند و به نتیجه‌ متفاوتی از آنچه كه مطرح شده می‌رسد آن فرد را زندانی می‌كنند؟ ما معتقدیم كه باید افراد را آزاد گذاشت تا در مورد مسائل مختلف از جمله مسائل تاریخی تحقیق كنند و نباید جلوی دانشمندان را گرفت.

رییس‌جمهور با بیان اینكه سوال دوم این است كه اگر چنین اتفاقی افتاده و این قضیه كجا رخ داده است؟ تصریح كرد: اگر این اتفاق رخ داده است این اتفاق در اروپا رخ داده است و چرا باید فلسطینی‌ها در این ارتباط هزینه بدهند؟ این مساله چه ربطی به فلسطینی‌ها داشته است؟ مگر نه این كه در اروپا این اتفاق افتاده است؟

دكتر احمدی‌نژاد‌ با بیان این كه ادیان گوناگون برای ما محترم هستند، گفت: یهودی‌ها برای ما محترم هستند؛ ما به طرفداران ادیان احترام می‌گذاریم؛ چرا كه خداوند انسان را محترم خلق كرد و بر این اساس ما باید به همه احترام بگذاریم.

وی ادامه داد: ما می‌گوییم كه در تمام جهان باید افراط‌گری، ترور و اشغال از بین برود و این خواسته‌ تمام انسان‌ها است.

رییس جمهور گفت: كسانی كه با تبلیغات گسترده ،مقدمات اشغال فلسطین را فراهم كردند و اكنون نیز این كار را ادامه می‌دهند با دروغ سعی می‌كنند كه چهره‌ها را تخریب كنند و علاقه ندارند كه چنین سوال‌هایی مطرح شود.

دكتر احمدی‌نژاد با بیان این كه من یك معلم ساده هستم و این سوالات را معلم ساده می‌پرسد؟ گفت: من به معلم بودن خود افتخار می‌كنم و وقتی ریاست‌جمهوری‌ام تمام شود به میان دانشجویان برمی‌گردم ؛ چرا كه بهترین لحظات عمر در آن‌جاست.

وی افزود: ‌من این سوالات را مطرح كردم اما به مانند جوانان مقداری لجباز هستم و تا وقتی كه به سوالاتم جواب درست و قانع‌كننده داده نشود حرف خود را هم‌چنان تكرار می‌كنم و سوالاتم را می‌پرسم و تخریب نیز اثری ندارد.

رییس‌جمهور با بیان این كه ما برای مساله فلسطین پیشنهاد روشن و انسانی داریم، گفت: ما معتقدیم كه در فلسطین می‌بایست یك رفراندوم آزاد برگزار شود تا مردم خودشان آزادانه سرنوشت خود را انتخاب كنند؛ حرف ما در این زمینه روشن است و ما می‌گوییم اجازه دهید كه مردم فلسطین زندگی كنند.

در ادامه این دیدار یكی از دانشجویان دختر به رییس‌جمهور گفت كه در ایران زنان آزاد نیستند كه دكتر احمدی‌نژاد در پاسخ اظهار كرد: جمعیت ایران حدود هفتاد میلیون نفر است كه كم‌تر از نصف آن‌ها خانم‌ها هستند؛ یعنی در برابر هر ۱۰۳ مرد، ۱۰۰ زن وجود دارد. امروز خانم‌ها در عرصه اجتماعی بسیار فعال هستند و نزدیك به ۷۰ درصد از دانشجویان ما را زنان تشكیل می‌دهند.

دكتر احمدی‌نژاد با بیان این كه زنان ایرانی در عرصه‌های گوناگون سیاسی، پزشكی، فیزیك، الهیات در مجلس و دولت و در تصمیم‌گیری‌ها حضور دارند ،اظهار كرد: در اكثر فعالیت‌های اجتماعی ما خانم‌ها در خط مقدم هستند. در واقع روند فعالیت خانم‌ها در ایران به سرعت رو به بالا و گسترش است.

رییس‌جمهور با بیان این كه در ایران برای خانم‌ها احترام بالایی قائل هستند، گفت: دخترها نیز در خانواده‌های ایرانی از جایگاه و احترام بالاتری برخوردارند. مدیران اصلی در خانواده‌های ایرانی خانم‌ها هستند و در واقع آن‌ها مشخص می‌كنند كه چه كاری باید انجام شود یا انجام نشود و همان طور كه گفتم جایگاه زنان در كشور ما ویژه است.

وی با بیان این كه در مجلس شورای اسلامی و در دولت خانم‌ها حضور دارند، تصریح كرد: سه تن از معاونان من خانم هستند كه یكی از آن‌ها استاد دانشگاه و دندانپزشك است و یكی دیگر از آن‌ها استاد زمین‌شناسی است و هر دو حضوری فعال دارند و ما مشكلی از بابت حضور خانم‌ها در جامعه ایران نمی‌بینیم.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی در مورد قیمت نفت و این كه به نظر می‌رسد شما از كاهش قیمت نفت خوشحال نیستند؟ گفت: ما از بی‌عدالتی خوشحال نیستیم؛ زمانی كه قیمت نفت نیز به ۱۴۰ تا ۱۵۰ دلار رسیده بود نیز ما اعلام كردیم كه این قیمت مصنوعی است.

رییس‌جمهور گفت: ما نمی‌خواهیم كه در جریان مناسبات اقتصادی ، ملت‌ها آسیب ببینند؛ ما معتقدیم كه در این مناسبات شرایط عادلانه باشند و همه سود ببرند.

وی با بیان این كه قیمت نفت و ارزش آن به صورت كاذب و سیاسی تنظیم شده نه اقتصادی،‌ ادامه داد: امروز هم قیمت نفت مصنوعی است؛ ما هیچ گاه تلاش نكردیم به ملت‌های دیگر فشار بیاوریم. مراعات حال دیگران را كردیم و انتظار داشتیم كه دیگران نیز مراعات حال ما را بكنند.

 رییس‌جمهور گفت: برخی از كشورها از طرفی به ما می‌گویند نفت خود را ارزان بفروشید و هم‌چنین می‌گویند به دنبال كشف فن‌آوری دیگری در مورد انرژی از جمله انرژی هسته‌یی نروید و این سخن آنان بدین معناست كه ما نیازمند آن‌ها شویم؛ هم نفت‌مان را از دست بدهیم و هم فن‌آوری دیگری نداشته باشیم.

دكتر احمدی‌نژاد در ادامه گفت‌وگوی خود با دانشجویان دانشگاه‌های مختلف آمریكا در پاسخ به سوالی در مورد موضوع هسته‌ای ایران تاكید كرد: جمهوری اسلامی ایران تاكنون بیش‌ترین همكاری‌ها را با آژانس داشته است.

رییس‌جمهور با اشاره به وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار كرد: این آژانس باید دو هدف عمده را دنبال كند؛ یكی خلع سلاح قدرت‌های زورگو و دوم این كه زمینه‌ای فراهم كند تا كشورهای عضو آژانس بتوانند به فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌ای دست پیدا كنند؛ اما چه اتفاقی افتاده است؟

دكتر احمدی نژاد افزود: شما می‌بینید كه زور آژانس به قدرت‌های هسته‌ای بزرگ نرسید و نتوانست آن‌ها را خلع سلاح كند و به جای این كار آمده است جلوی پیشرفت اعضاء را برای دستیابی و استفاده از این فن‌آوری در راستای اهداف صلح‌آمیز گرفته و تحت فشار قدرت‌های زورگو قرار دارد به نحوی كه اكنون آژانس در جهت عكس اهدافی كه ایجاد شده بعضا عمل می‌كند و تحت فشار سنگین سیاسی است.

وی ادامه داد: ما بیش از دو سال نیم است كه پروتكل الحاقی را به صورت داوطلبانه اجرا كردیم، بدون آن كه مسیر قانونی آن در كشور ما طی شده باشد؛ ولی با این كه ما این پروتكل را اجرا كرده بودیم، تقاضاها از ما افزایش پیدا كرده است و نمایندگان سه كشور اروپایی در نشستی اعلام كردند كه ایران برای جلب اعتماد بیش‌تر باید تمام فعالیت‌های دانشگاهی خود را كه مربوط به غنی‌سازی است تعطیل كند؛ از جمله ریاضی و فیزیك. حال شما بگویید كه كدام كشور حاضر است این مسائل را بپذیرد؟ در این راستا بود كه ما این تصمیم داوطلبانه را كنار گذاشتیم ،چون صداقت را مشاهده نكردیم.

رییس جمهور با بیان این كه ‌آیا جالب نیست كشورهایی كه انبار آن‌ها پر از سلاح هسته‌ای است و دائما كشورها را تهدید می‌كنند و قبلا نیز از بمب هسته‌ای استفاده كرده‌اند برای دنیا خطری محسوب نمی‌شوند ؛ ولی كشورهای زورگو می‌آیند و می‌گویند فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته ای ایران خطرناك است؛ چرا كه ممكن است روزی ایران از مسیر صلح‌آمیز منحرف شود و باید با توجه به این احتمال جلوی فعالیت ایران را گرفت؟

رییس‌جمهور گفت: كسانی كه امروز به دنبال بمب اتم هستند از نظر ما عقب مانده سیاسی هستند؛ اكنون دوران بمب هسته‌ای تمام شده و دوران فرهنگ و اندیشه است و به كشورهایی كه به دنبال بمب اتم هستند می‌گوییم پول‌شان را صرف مردم كشورشان كنند.

دكتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در مورد موضع كشورهای عربی در مورد فعالیت‌های هسته ای ایران، اظهار كرد:‌ برخی از كشورهای عربی موضع مثبتی دارند و بعضی موضع منفی؛ اما بر اساس نظرسنجی كه بین مردم كشورهای منطقه صورت گرفته بیش از ۹۶ درصد از مردم این منطقه طرفدار فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ ای ایران هستند.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر این كه آیا آرزوهای شما قبل از این كه رییس‌جمهور شوید و حال این كه رییس‌جمهور شدید، تفاوت كرده است؟ ‌گفت: نه. خواسته‌های من همان خواسته‌ها است؛ من خواهان پیشرفت و عدالت در عرصه‌ جهانی بوده و هستم.

دكتر احمدی نژاد هم‌چنین در پاسخ به سوالی در مورد نوع تعاملش با دانشجویان ایرانی افزود: من حرف‌های دانشجویان را گوش می‌دهم و نظرات آن‌ها را می‌شنوم؛ نظرات آن‌ها بعضا متفاوت است ولی از نظرات آن‌ها استفاده می‌كنم.

وی با بیان این كه به صورت منظم سعی می‌كنم كه با گروه‌های دانشجویی دیدار و گفت‌وگو كنم،‌ گفت‌: صدها دانشجو در قالب یك شبكه منظم به من مشاوره می‌دهند و من از نظرات آن‌ها استفاده می‌كنم.

دكتر احمدی‌نژاد ادامه داد: در كشور ما سه و نیم میلیون نفر دانشجو وجود دارد كه ممكن است برخی از ‌آن‌ها با نظرات من موافق یا مخالف باشند.

وی با بیان این كه دانشجویان ایرانی از فعال ترین دانشجویان هستند، ‌گفت: دانشجویان ایرانی در عرصه‌های گوناگون سیاسی و اجتماعی فعالیت می‌كنند.

رییس جمهور در پاسخ به این سوال كه نظرتان در مورد صلح و كشورهایی كه برای صلح فعالیت می‌كنند، چیست؟ اظهار كرد: ما از هر كسی برای صلح پایدار به صورت واقعی تلاش می‌كند حمایت می‌كنیم.

وی در پاسخ به این سوال كه در حال حاضر ایران و آمریكا از یكدیگر دور هستند و آیا شما از این مساله ناراحت هستید؟ و راه‌ نزدیكی این دو كشور چیست؟ گفت: ما از این مساله خوشحال نیستیم؛ ولی شما باید توجه كنیدكه آمریكایی‌ها در هنگام پیروزی انقلاب اسلامی خودشان این رابطه را قطع كردند و می‌خواستند با قطع این رابطه ایران را تنبیه كنند و فكر می‌كردند بدون آن‌ها كشور ما نمی‌تواند پیشرفت كند؛ در صورتی كه تصور آن‌ها اشتباه بود.

دكتر احمدی نژادبا تاكید بر این كه انسان‌ها باید روابط دوستانه‌ای داشته باشند، تصریح كرد: این روابط دوستانه باید بر پایه احترام متقابل و عدالت باشد.

رییس‌جمهور هم‌چنین تاكید كرد: اصل در زندگی اجتماعی روابط عادلانه و احترام متقابل است.

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی در مورد این كه شما ترجیح می‌دهید كدام یك از كاندیداهای ریاست‌جمهوری آمریكا انتخاب شوند؟ اظهار كرد: ما در مسائل داخلی آمریكا دخالتی نداریم و حق مردم آمریكاست كه رییس‌جمهور را انتخاب كنند؛ ولی اگر دولت جدید آمریكا از ما مشورتی بخواهد ما به آن به صورت صادقانه مشورت می‌دهیم و معتقدیم كه هر دولتی كه در آمریكا روی كار می‌آید باید دامنه دخالت‌های آمریكا را در مسائل جهانی محدود كند.

دكتر احمدی‌نژاد با اشاره به ادعاهای آمریكا در مورد مبارزه با تروریسم و ایجاد صلح گفت: فكر می‌كنیم باید صلح را بر پایه عدالت و احترام متقابل ایجاد كرد نه زیر سایه بمب.

رییس‌جمهور افزود: ما معتقدیم كه دولت آینده آمریكا روابط خود با ایران را اصلاح كند و این رابطه را خوب كند.

وی هم‌چنین در ادامه در پاسخ به سوالی در ارتباط با فلسطین تاكید كرد: موضوع فلسطین دعوای یهودی و مسلمان نیست و اصلا موضوع فلسطین موضوع مسلمانان و یهودیان نیست؛ بلكه یك موضوع سیاسی و حزبی است.

رییس‌جمهور با تاكید بر این كه ادیان الهی باید در سایه احترام ، قانون و حقوق متقابل  در كنار هم زندگی كنند، گفت: نژاد پرستی مانع ایجاد صلح و امنیت است.

وی گفت: من معتقدم كه نژاد‌پرست‌ها دین ندارند و با دین مخالف هستند و اگر آن‌ها ادعا كنند كه دین داریم ،نمی‌توان این ادعا را پذیرفت.

رییس‌جمهور هم‌چنین در پاسخ به سوالی در مورد روابط ایران و عراق و این كه آمریكایی‌ها مدعی هستند ایران مانع ایجاد امنیت در عراق است و سلاح‌های ایرانی در عراق در اختیار تروریست‌ها قرار می‌گیرد، گفت: ‌روابط ایران و عراق روابط ویژه‌ای است و ما دارای تاریخ و تمدن مشتركی هستیم؛ امنیت ایران یعنی امنیت عراق و امنیت عراق یعنی امنیت ایران و ناامنی در عراق بیش‌ترین آسیب را به ایران می‌زند .

وی اضافه كرد: ما از روز اول تمام توان خود رابه كار بردیم كه در عراق امنیت ایجاد شود و حتی برای این موضوع حاضر شدیم با دولت آمریكا كه علاقه‌ای نیز به آن نداریم گفت‌وگو كنیم؛ آن هم فقط برای ایجاد امنیت در عراق.

دكتر احمدی‌نژاد ادامه داد: آمریكایی‌ها هر جا كه شكست می‌خوردند به جای این كه این شكست را بپذیرند آن را به گردن دیگران می‌اندازند و دولت‌های دیگر را مقصر در شكست خود می‌دانند.

رییس‌جمهور با رد این ادعا كه ایران به گروه‌های تروریستی در عراق اسلحه می‌دهد،‌گفت: آمریكایی‌ها مدعی هستند كه ایرانی‌ها به تروریست‌ها در عراق اسلحه می‌دهند و ما این را از روی ماركی كه بر روی اسلحه‌ها است فهمیدم؛ آیا آن‌ها نمی‌دانند كه اگر كشوری بخواهد به این گروه‌ها سلاحی بدهد مارك كشورش را بر روی سلاح‌ها نمی‌گذارد؟

دكتر احمدی نژاد هم‌چنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این كه شما صحبت از حقوق بشر می‌كنید و ایران به میثاق حقوق بشر و حقوق مدنی پیوسته ؛ ولی ما بعضا شاهد نقص این حقوق هستیم از جمله در مورد هم‌جنس‌گرایان، گفت: هم‌جنس‌گرایی و هم‌جنس بازی اولا با میثاق حقوق مدنی مغایر است و در ایران یك امر مضموم و زشت محسوب می‌شود؛ نمی‌دانم چرا بعضی‌ها می‌خواهند شیوه زندگی خود را به دیگران تحمیل كنند. این كار در ایران كار زشتی است.

رییس‌جمهور گفت: البته در ایران كسی در امور شخصی افراد دخالت نمی‌كند؛ در مورد تلفن‌ ، نامه‌های‌شان و خانه‌های شخصی افراد دخالتی ندارد ،گرچه برخی از غربی‌ها در این ارتباط تبلیغات دروغین انجام می‌دهند.

وی با بیان این كه در ایران امور بر اساس قانون صورت می‌گیرد، تصریح كرد: تقریبا در اكثر كشورهای جهان مجازاتی به نام اعدام است؛ البته ما دوست نداریم كه كسی اعدام شود، اما برخی از جرم‌ها مجازات‌شان سنگین است. اگر كسی پیدا شود كه دائم مردم را بكشد در آمریكا با او چه كار می‌كنند؟ آیا مجازات او اعدام نیست؟ مجازات اعدام در آمریكا چند برابر ایران است؛ البته جمعیت آمریكا نیز بیش‌تر از ایران است. اعدام نیز یك مجازات است و امیدواریم كسی كاری نكند كه مجازات آن اعدام باشد.

وی گفت: البته در مورد هم‌جنس‌گرایی نیز مجازات آن اعدام نیست،ولی به نسبت سایر كشورها در ایران آزادی بسیار بالاست.

دكتر احمدی‌نژاد گفت: ما به روشنی می‌گوییم كه ما رفتار دولت آمریكا را قبول نداریم و در واقع دولت آمریكا به جای پاسخ به سوالات ما كه مطرح كردیم این حرف‌ها و تبلیغات را درست می‌كند و همان طور كه گفتم به نسبت سایر كشورها در ایران آزادی بسیار بالاست.

رییس‌جمهور در ادامه در پاسخ به این سوال كه چه گام‌هایی برای درك بهتر ایران و آمریكا انجام داده است؟ اظهار كرد: برگزاری چنین گفت‌وگوها و نشست‌هایی می‌تواند گام بسیار خوبی باشد. من در این جا از دانشجویان و اساتید آمریكایی كه در جلسه حضور دارند دعوت می‌كنم كه بیایند و با اساتید و دانشجویان ایرانی گفت‌وگو كنند و از آقای خزاعی می‌خواهم كه این زمینه را فراهم كند كه به ایران سفر كنید و با دانشگاهیان و دانشجویان ایرانی دیدار و گفت‌وگو كنید.

وی افزود:شما وقتی ایران را از نزدیك ببینید این می‌تواند در نگرش و قضاوت شما بسیار موثر باشد و در واقع وقتی آدم محیط را از نزدیك می‌بیند با واقعیت‌های جهان‌ آن طور كه هست آشنا می‌شود. من از شما دعوت می‌كنم كه به ایران سفر كنید.

دكتر احمدی‌نژاد هم‌چنین در پاسخ به این سوال كه در دانشگاه‌های ایرانی ما شاهد اجرای تبعیض جنسیتی هستیم و این به ضرر زنان است، تصریح كرد: زنان ما دانشگاه‌های ایران را تسخیر كرده‌اند و زنان ما در دانشگاه‌ها حضور فعال دارند.

رییس جمهور با بیان اینكه شرایط به نفع خانم‌ها در ایران است، ادامه داد: ما زن و مرد را در نقطه‌ مقابل هم نمی‌دانیم. زن و مرد مكمل و دوست هم هستند. در واقع زن بدون مرد و مرد بدون زن معنایی پیدا نمی‌كند و نمی‌توانند بدون یكدیگر استعداد خود را شكوفا كنند، ولی ما می‌بینیم كه برخی می‌خواهند زنان و مردان را در مقابل هم قرار دهند.

دكتر احمدی نژاد در پاسخ به این سوال كه شما توصیه‌تان به مطبوعات آمریكایی چیست زیرا آن‌ها چهره‌ی نامطلوبی از شما ارایه می‌دهند؟ گفت: ما به آن‌ها می‌گوییم كه منصف باشید و به آن‌ها می‌گوییم واقعیت را منعكس كنند. البته از آن‌ها تشكر نیز می‌كنیم.

وی اظهارداشت: شما می‌دانید كه سیاستمداران دنیا برای انتقال حرف‌های‌شان نیازمند مشهور شدن هستند و برای مشهور شدن هزینه می‌دهند، به رسانه‌ها و مطبوعات پول می‌دهند ،ولی من جزء سیاستمدارانی هستم كه تاكنون یك قران نیز به آن‌ها نداده‌ام و من از آن‌ها تشكر می‌كنم كه من را مجانی مشهور كرده‌اند و من نیز حرف‌های خود را به دنیا می‌زنم و در واقع خود آن‌ها بدون این كه بخواهند به نفع انسانیت كار كردند. من یك معلم هستم و نفع من در نفع شماست.

رییس‌جمهور هم‌چنین در پاسخ به سوالی در مورد پیشنهاد ایران برای برگزاری رفراندوم در فلسطین و این كه اگر این رفراندوم برگزار شود، هزینه‌های آن را چگونه باید تامین كرد؟ گفت: ما در پیشنهاد خود صندوقی را نیز برای هزینه‌ رفراندوم و هزینه‌ كسی كه بخواهد از فلسطین برود و جای دیگری زندگی كند و كسانی كه از فلسطین آواره شده‌اند و می‌خواهند برگردند و كسانی كه از جای دیگر آمده‌اند و در فلسطین مستقر شده‌اند و می‌خواهند برگردند پیش‌بینی كرده‌ایم.

وی گفت: ما معتقدیم كه باید رفراندوم برگزار شود و دولت قانونی ایجاد شود و دولت نیز طبق قانون عمل كند.

رییس‌جمهور هم‌چنین در پاسخ به این سوال كه رسانه‌ها چهره‌ شما را مخدوش كرده‌اند و اكنون چهره‌ مخدوشی از شما به جهانیان ارایه شده است، گفت: من چنین تصوری را ندارم و این تبلیغاتی كه صورت گرفته برای افكار عمومی چندان تاثیرگذار نیست.

دكتر احمدی‌نژاد افزود: من قبلا اعلام كرده‌ام و اكنون نیز اعلام می‌كنم كه حاضرم با مسوولان دولت آمریكا یا هر كشوری كه آن‌ها انتخاب می‌كنند بروم و در آن جا با مردم روبه‌رو شویم و ببینیم كه مردم با ما چگونه برخورد می‌كنند و با آن‌ها چگونه برخورد می‌كنند.

وی گفت: روزنامه‌ها و شبكه‌های رادیویی و تلویزیونی غرب مطالب زیادی را می‌گویند و فكر می‌كنند كه همه‌ مردم از دریچه‌ آن‌ها به مسائل نگاه می‌كنند ،ولی به نظر من این درست نیست و اگر زمانی این گونه بود، اكنون این طور نیست. نمونه‌ آن جلسه‌  امروز است كه همه‌ شما خواهان گفت‌وگو و كشف حقایق هستید.

دانشجویان حاضر در این جلسه از ملیت‌های گوناگون بودند و بارها صحبت رییس‌جمهور را مورد تشویق قرار دادند و استقبال كردند و بسیاری از‌ آن‌ها در پایان جلسه به خبرنگاران گفتند كه نگاه‌شان نسبت به كشور ایران و دولت ایران ودكتر احمدی‌نژاد عوض شده است چرا كه مطبوعات آمریكایی از ایران و رییس جمهور كشورمان چهره‌ای عبوس و اخمو نشان می‌دهند و چهره‌ی نامطلوبی از ایران ارایه می‌كنند؛ ولی ما در این جلسه دیدیم كه آقای احمدی‌نژاد حرف‌های خوبی زد و فردی مهربان و خوش‌اخلاق است كه خوب حرف می‌زند.

در ابتدای این دیدار و قبل از آغاز سخنان رییس‌جمهور، محمد خزاعی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، گفت: ما پیش‌بینی می‌كردیم حدود ۲۰۰ تا۲۵۰ نفر از دانشجویان در این مراسم شركت كنند ،ولی این دیدار مورد استقبال وسیع دانشجویان قرار گرفته و نزدیك به ۴۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف آمریكا در این دیدار حضور پیدا كردند.