معاون نظارت مجلس با بيان اينکه خلاء وجود يک حزب خوب، فعال، کارآمد و برنامه دار در کشور احساس ميشود، گفت: اصولگرايان ناکام حزب فراگير تشکيل دهند.
حسين مظفردر گفتوگو با خانهملت، با بيان اينکه پس از به قدرت رسيدن هر دولت و تشکيلاتي، تشکيل يک حزب و تثبيت قدرت اولين مسالهاي است که مورد توجه هواداران آن دولت قرار ميگيرد، گفت: احزاب از نظر اتصال به قدرت و عناصر آن و نه به لحاظ برنامه و محتوا، به پايههاي قدرت وصل هستند يعني تا زماني که قدرتي سرکار است حزب متصل به آن شکل ميگيرد براي همين تاکنون عملکرد احزاب مفيد و کارآمد نبوده است. نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه بنا بر تجربه حزب کارگزاران و مشارکت، پس از کنار رفتن هر دولتي، تمام ارکان آن حزب فرو ميپاشد، افزود: به نظر ميرسد که تشکيل حزب فراگير فشار هواداران براي بقا در قدرت است، البته خلاء وجود يک حزب خوب، فعال، کارآمد و برنامه دار در جامعه مشاهده ميشود.
وي با بيان اينکه در ايران، حزبي وجود ندارد که به قول شهيد بهشتي معبد، رشد دهنده و تکامل دهنده باشد، ادامه داد: جو شکل گرفته براي تشکيل حزب فراگير، فضاي عمومي قالبي است که همراه با پيروزي در انتخابات مطرح ميشود. نماينده مردم در مجلس نهم با بيان اينکه در ايران مشکل احزاب وجود داشته و بايد مکانيزميبراي تاسيس احزاب قدرتمندهمانند ساير کشورهاي دنيا صورت گيرد، گفت: بايد با تشکيل حزب در ايران، جريانهاي مختلف بر اساس برنامهها و نيروها رقابت کنند تا اين رقابتها نيز باعث افزايش آگاهي مردم شود. معاون نظارت رئيس مجلس با بيان اينکه دولت يازدهم با گرايش حزبي و با مشي تعادل خود، ميتواند فضاي مناسبي را ايجاد کند، افزود: البته بايد گفت اصولگرايان هم با ناکاميمواجه شدند بايد به خود آمده و حزبي را تشکيل دهند.
∎