وی افزود: ما باید زندگی پیامبر اکرم صلى الله علیه وسلم را در هر شعبه و زاویه و در هر شئونی دنبال کنیم که با زندگی آنحضرت وفق پیدا کند و بتوانیم زندگی ایشان را در جامعهی خودمان پیاده کنیم و رفتارمان واقعاً با زندگی آنحضرت مطابق و درست در بیاید و از رسوم بی جا، خشونتها و شدتها و… پرهیز واقعی و کاملی انجام بگیرد.
شیخ الحدیث حسین پور با اشاره به اهمیت درست نشان دادن سیرهی پیامبر اکرم (ص) گفت: ما باید به گونهای زندگی آنحضرت را نمایان کنیم که کفار تحت تأثیر قرار گرفته و به طرف اسلام و مسلمین رو بیاورند نه اینکه حرکتهای ما موجب نفرت و دوری از اسلام قرار بگیرند.
وی افزود: آنحضرت صلى الله علیه وسلم به ما توصیه فرموده است که: «بُعِثْتُم مُیَسِّریْنَ»؛ الله تعالى شما را بعثتی داده که سهولت و ارزانی را به مردم نشان بدهید، «وَمَا بُعِثْتُم مُعَسِّرِیْنَ»؛ از شما عُسر و تنگی و شدت پیش نیاید.
این عالم برجسته اهل سنت سراوان خطاب به علمای حاضر در همایش تاکید کرد: شما عزیزان اهل علم سعی کنید که این زندگی و دینداریتان مختص به خودتان نباشد و باید بتواند با لباس تقوا، ورع و پرهیزگاری خود، جامعه را هم متحول بگردانید و تحول درستی در جامعه پدید بیاورید که جامعه هم بدین سو حرکت کند.
به گزارش تقریب، مولوی حسین پور در پایان افزود: از خداوند متعال خواستارم علمای اسلام را به درستی، جانشینی و خلافت جناب نبی اکرم صلى الله علیه وسلم عنایت فرماید که زندگی آنان سبب تحول در جامعه جهانی قرار گیرد.
نظر شما