به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حبیب الله ظفریان، مدیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهشهای مجلس در جمع دانشجویان بسیجی حاضر در ویژهبرنامه «پیشگامان رهایی» دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت: عدد فلر سوزی ما زیاد است و در جایگاه دوم-سوم دنیا قرار و نزدیک به عراق قرار داریم. اراده جدی برای جمع آوری وجود نداشته که ربشههای اقتصادی دارد.
چون فلر در زمینه تامین است مشخصا این موضوع متوجه دولتها است. اراده جدی برای جمع آوری وجود نداشته که ریشههای اقتصادی دارد.
وی گفت: آخرین آن در برنامه ششم توسعه با جمع آوری ۹۰ درصد گازهای فلر بود که هدف گذاری شد. در برنامه هفتم مجلس پس از این فرایند اعمال جریمه برای شرکت ملی نفت بابت عدم جمع آوری گازهای فلر را قرار داد.
متاسفانه این هدفگذاری در دولتهای قبلی محقق نشد.
وی افزود: در جمع آوری فلر مبلغ جریمه به صورت تساعدی افزایش پیدا میکند. شرکت نفت خودش به این تصمیم رسیده که گازهای فلر را جمع آوری کند. در دولت قبل برنامهای بود که تا سال ۱۴۰۵ بیش از ۷۰ درصد گازهای فلر جمع آوری شود.
این روی ناترازی انرژی ما اثر مثبتی خواهد گذاشت و تقریبا به اندازه دو فاز پارس جنوبی به تولید ما اضافه خواهد کرد و آثار و تبعات زیست محیطی و اقتصادی که دارد را مرتفع میکند.