![ممنوع الکاری هانیه توسلی رفع شد](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/UjMyTOWBzTYO/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24k4ZrK9YniDDQ,/%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87+%D8%AA%D9%88%D8%B3%D9%84%DB%8C%2B.jpg)
شاید یکی از مهمترین وعده های دکتر پزشکیان در زمان انتخابات در حوزه فرهنگ و هنر ، با شعار وفاق ملی ، رفع موانع و مشکلات هنرمندان پیرامون ممنوع الکاری بود .
به گزارش سینما اعتماد ، ازآنجایی که در دولت سیزدهم هنرمندان چهره زیادی این مشکل را داشتند ، بعد از روی کار آمدن دولت چهاردهم ، دکتر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد و همچنین فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از همان روزهای ایتدایی مسئولیتشان از دوستی و همراهی و رفع مشکلات هنرمندان صحبت می کردند.
همین چند روز گذشته بود که وزیر ارشاد خبرداد که مشکل بعضی هنرمندان حل شده ، و شاید رفع ممنوع التصویری باران کوثری اولین مورد بود .
حالا خبر رسیده که هانیه توسلی هم ممنوع التصویری و ممنوع الکاری اش رفع شده و بر طبق شنیده های موثق ما ، او مقابل دوربین یکی از کارگردان های شناخته شده سینمای ایران هم رفته است.