به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(یکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «البوابة نیوز»، این همایش علمی به همت اداره کل «دارالکتب و اسناد ملی» مصر و با عنوان «نسخه خطی بیرمنگام در ترازوی تاریخ» برگزار میشود.
این نشست با مدیریت «حلمی النمنم»، رئیس شورای اداری اداره کل «دارالکتب و اسناد ملی» مصر برگزار میشود.
در این نشست ایمن فؤاد، استاد تاریخ اسلام در دانشگاه قاهره به بررسی تاریخ کتابت قرآن کریم و چگونگی تکمیل و پیشرفت آن، خواهد پرداخت و مصطفی عمری، خطاط و خوشنویس برجسته مصری در زمینه خط کوفی و مرحل توسعه و ترقی آن سخنرانی میکند.
اداره نسخههای خطی وابسته به اداره کل «دارالکتب و اسناد ملی» مصر ناظر این نشست خواهد بود تا واکنشهای مختلفی که در رسانهها نسبت به کشف این نسخه خطی قرآنی ایجاد شده را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد.
اخیرا خبری در رسانهها مبنی بر چند برگ از یک نسخه بسیار قدیمی قرآن در دانشگاه «بیرمنگام» انگلیس که ممکن است قدیمیترین نسخه خطی قرآن باشد، منتشر شده است.
بر اساس روش تاریخگذاری رادیوکربن، قدمت این نسخه حداقل 1370 سال تخمین زده شده که آن را در میان قدیمیترین نسخههای موجود قرآن قرار میدهد.
امروز؛
همایش بررسی قدمت نسخه قرآنی «بیرمنگام» در قاهره برگزار میشود
گروه بینالملل: همایشی علمی ـ تخصصی با موضوع بررسی قدمت نسخه خطی قرآنی کشفشده در دانشگاه «بیرمنگام» انگلیس، امروز، ۱۸ مردادماه، برگزار میشود.
صاحبخبر -
∎