مهدی مینایی با بیان اینکه ایده اولیه این برنامه از کامران نجفزاده بود به خبرنگار ما گفت: خبرنگاران حوزه مقاومت که در سوریه و لبنان حضور داشتند را دور هم جمع کردیم به ویژه کسانی که در دوران مأموریتشان با سیدحسن نصرالله مصاحبه داشتند و در یک برنامه درباره اتفاقهای اخیر منطقه، شرایط مقاومت از آن دوران تا الان و خاطراتی که از زمان حضورشان در سوریه و لبنان داشتهاند، سخن گفتند.
او افزود: به دلیل محدودیت زمانی برای تولید و پخش برنامه از خبرنگارانی که دسترسی به آنها ممکن بود دعوت کردیم و در اقدامی جهادی در کمتر از 24 ساعت، اطلاعات و آرشیوهایی که از آن دوران داشتند را جمعآوری کردند و برای گفتوگو در استودیو حضور یافتند به طوری که این برنامه در کمترین زمان ممکن، ضبط، تولید و برای پخش آماده شد.
مینایی با بیان اینکه روایت نصر به لبنان از زاویه نگاه اهالی رسانه پرداخته؛ کشوری که همواره برای روزنامهنگاران جذاب بوده و از آن به عنوان چهارراه خبری جهان یاد میشود، افزود: این خبرنگاران، آرشیوهای خوبی از دوران خدمتشان داشتند که بخشهایی از آنها انتخاب و پس از اصلاح رنگ برای پخش آماده شد.
به گفته او، ذکر خاطراتی از شهید تازه مقاومت از زبان خبرنگاران قدیمی همچون محمدرضا طلاجوران، بیژن نوباوه، علی خامنه، مرتضی غرقی و حسن شمشادی بخشهای اصلی این برنامه بود و همچنین سلطانی مقدم مترجم مشهور شهید سیدحسن نصرالله نیز در این برنامه حضور داشت.
مینایی یادآور شد: ما می خواستیم این برنامه در پنج روز عزای عمومی پخش شود که سهشنبه شب روی آنتن شبکه نسیم رفت و بازپخش آن دیروز بود ولی «روایت نصر» ظرفیت بسط در یک مجموعه گفتوگومحور را دارد و خبرنگاران حوزه مقاومت، سینهشان مملو از خاطرات شنیدنی ناگفته است.
او درباره اجرای کامران نجفزاده در این برنامه توضیح داد: همان طور که اشاره کردم ایده اولیه روایت نصر از سوی او بود، خودش به سوریه و لبنان سفر کرده و با سیدحسن نصرالله مصاحبه داشته و کاملاً فضا و مختصات موضوع را میشناسد و همه اینها سبب میشود گفتوگوها پرثمر و شنیدنی باشد.
تهیهکننده روایت نصر در پایان یادآور میشود: این برنامه یک کار جهادی به عشق شهید سیدحسن نصرالله بود و میخواستیم کاری برای شهید مقاومت انجام بدهیم تا دلمان راضی شود، امیدواریم دوستداران سیدحسن، این تحفه ناچیز را از ما بپذیرند.
خبرنگار: زهره کهندل