صاحبخبر - به گزارش حوزه بینالملل خبرگزاری تقریب، ساره، دختر 23 ساله و عضو جمعیت زنان مسلمان با عنوان «Khlass les cliches» در این باره میگوید: خطر واقعی پیروزی حزب راست افراطی در انتخابات قانونگذاری، تصویب قوانین ضد اسلامی است که این امر میتواند منجر به محدود کردن آزادیهای فردی ما، از نظر اعتقاد و لباس شود.
حزب تجمع ملی در فرانسه پیش از این، مخالفت خود با ذبح حلال را اعلام نموده و در سال 2021 قانون پیشنهادی این حزب، «ایدئولوژیهای اسلامی» و حجاب در همه مکانهای عمومی را ممنوع کرد.
براساس قوانین کنونی فرانسه، پوشیدن حجاب در مدارس دولتی و استفاده از برقع در مکانهای عمومی ممنوع است.
فرانسه نخستین کشور اروپایی است که بیشترین تعداد مسلمانان به میزان شش میلیون نفر را در خود جای داده است.
ساره که مانند بسیاری از افراد دیگر که با خبرگزاری فرانسه مصاحبه کردهاند، نام کامل خود را فاش نکرد، نسبت به قانونی شدن خصومت با مسلمانان به دنبال به قدرت رسیدن حزبی که نژادپرست بودن خود را مخفی نمیکند، ابراز نگرانی کرد.
براساس ویدئوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی، حدود چهل نفر از افراد وابسته به احزاب راست افراطی با حضور در خیابانها فریاد می زدند که «ما نازی هستیم» و «مسلمانان از اروپا خارج شوند».
شمسالدین حفیظ، مدیریت مسجد بزرگ پاریس با محکوم کردن این عمل خواستار اقدام فوری در برابر این سخنان افراطگرایانه شد.
حفیظ پیش از این در 11 ژوئن، ظهور بسیار نگران کننده احزاب راست افراطی را محکوم کرده و نسبت به تبدیل شدن مغربیها و مسلمان به قربانی و تجسم همه باورهای آنها به عنوان یک منبع تهدید و ناسازگار با هویت ملی، ابراز نگرانی کرد.
همچنین طارق اوبرو، امام جماعت شهر بوردو در جنوب غرب این کشور تصریح کرد که همه چیز در اذهان مردم به هم ریخته شده است، چرا که اکنون مهاجرت به معنای اسلام و تهاجم یک گروه جمعیتی و یک مذهب خاص تعبیر شده است.
با توجه به آخرین تحولات، بسیاری از مسلمانان برای تصویری که رسانهها (از اسلام) به نمایش گذاشتهاند، متأسف هستند.
در همین رابطه مریم بانوی 46 ساله در حالی که در برابر مسجد بزرگ پاریس ایستاده بود، اظهار داشت: همین که تلویزیون را روشن میکنم، میبینم که چقدر غمانگیز است. صحبتها حول محور اسلامی است که با افراطگرایی آمیخته میشود و به همه با یک دید نگاه میگردد. او فکر میکند که امروز وضعیت، سختتر از 15 سال گذشته است.
مریم تاکید کرد که او از دو پسر بزرگ خود خواسته است که درس خود را کامل کنند تا بتوانند به مکان دیگری بروند.
حتی سالمندان نیز نگران نتایج انتخابات پارلمانی هستند که قرار است در روز 30 ژوئن برگزار گردد.
فاطمه بانوی هفتاد ساله میگوید که ما تنها در خصوص مسائل دینی نگران نیستیم، بلکه نگران زندگی روزانه خود هستیم.
زهره، 75 ساله که 46 سال پیش از تونس به فرانسه رفته است، در این باره گفت: من سخنان رئیس تجمع ملی را شنیدم که گفته بود خارجیها بیرون بروند! بیکارها بیرون بروند! آیا این شخص میخواهد نخستوزیر بشود؟ ما میخواهیم مانع این امر بشویم اما چگونه؟ به چه کسی رأی بدهیم؟ هیچ کسی را نداریم.
کریم تریکوتو، 32 ساله اهل الجزایر با تاکید بر این که حتما رأی خواهد داد، ابراز امیدواری کرد که احزاب چپ ائتلاف کنند تا قدرت بیشتری کسب کنند.
62 درصد از رأی دهندگان مسلمان در انتخابات اروپا که در نهم ماه ژوئن برگزار شد، به حزب چپ گرای «فرانسه تسلیم ناپذیر» رأی دادند، این در حالی است که 59 درصد از مسلمانان در انتخابات شرکت نکردند.
مقامات دینی رأی دهندگان را به مشارکت در انتخابات فراخوانده و از آنها خواستند که ویدئوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی در خصوص این که دین اسلام مخالف با شرکت در انتخابات است را باور نکنند.∎
نظر شما