شناسهٔ خبر: 67255134 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

زاکانی: امروز داشتن مسکن به یک آرزو تبدیل شده است

صاحب‌خبر -

شفقنا- کاندیدای ریاست جمهوری نهم گفت: امروز داشتن مسکن به یک آرزو تبدیل شده است هر کسی که داعیه کار دارد باید با مشکلات آشنا شود. شب می‌خوابیم و صبح بیدار می‌شویم می‌بینم یک اتفاق افتاده است.

به گزارش شفقنا از ایرنا، میزگرد اقتصادی با حضور علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دقایقی قبل از شبکه یک سیما آغاز شد.

علیرضا زاکانی در این میزگرد، ابتدا به تشریح برنامه‌ها و رویکردهای خود در حوزه اقتصادی می‌پردازد، سپس به سوالات کارشناسان پاسخ می‌دهد.

در این میزگرد کارشناسان «یحیی آل اسحاق» وزیر اسبق بازرگانی، «داود دانش جعفری» وزیر اسبق امور اقتصاد و دارایی و حجت‌الاسلام «محمدحسین حسین‌زاده بحرینی» نماینده ادوار مجلس و مشاوران مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عمادالدین صفایی کارشناس اقتصادی حضور دارند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه نیاز به آزادسازی اقتصاد از کمند ارز و دلار و تقویت ارزش پول ملی داریم، اظهار داشت: شرایط کشور نیاز به تحول در راستای توسعه عدالت و پیشرفت کشور دارد یعنی پول ملی را هم برای قیمت‌گذاری و هم به عنوان سرمایه و هم برای خرید به نحو احسن استفاده کنیم.

زاکانی ادامه داد: در اقتصاد بر ۴ سرفصل تاکید داریم جهش تولید و جلوگیری از خام فروشی بر پایه دانش، علم و فناوری برای ارزش افزوده به ویژه در محصولات که تحریم پذیر نیست، مشارکت مردم برای ایجاد حاکمیت مردم در اقتصاد و توجه به خصوصی‌سازی درست و چالاکی دولت و عبرت گرفتن از مشکلاتی که در گذشته اتفاق افتاد و خلق ثروت بر همراه با توزیع عادلانه ثروت.

وی بیان کرد: مردم حاکم و شریکند و خودشان مستقیما از این ثروت سود می‌برند امروز داشتن مسکن به یک آرزو تبدیل شده است هر کسی که داعیه کار دارد باید با مشکلات آشنا شود. شب می‌خوابیم و صبح بیدار می‌شویم می‌بینم یک اتفاق افتاده است. اکنون ۴۱ درصد سبد خانوار را مسکن و امورات مرتبط به خود اختصاص می‌دهد. درآمدهای ما ریالی است اما هزینه‌کرد ما دلاری است و مناسبات کشور بهم ریخته است.

این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد:‌مردم اعتراض دارند و حق هم دارند. کسری بودجه یک چالش جدی است سال ۹۲، ۲۰۵ همت بدهی دولت بود که این رقم در سال ۱۴۰۰، ۱۲۰۰ همت بدهی رسید. نقدینگی ما زیاد نیست، بلکه مشکل نقدینگی سرگردان است تحریم دشمنان هم مزید بر علت شده است.

نظر شما