شناسهٔ خبر: 66639125 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

استاندار سیستان و بلوچستان:

ساخت هفت کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آغاز شد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مزیت‌های استان در وهله اول داشتن نیروی جوان، خلاق و توانمند و دومین مزیت داشتن معادن مختلف و بی‌نظیر است که اکنون ساخت هفت کارخانه فرآوری آغاز و کارخانه طلا نیز راه‌اندازی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،  محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست هم اندیشی رابطان مردمی ادارات، نخبگان دانشجویی و دانش آموزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه استان بیان کرد: شاهد تغییرات قابل توجهی در شاخص‌های توسعه منطقه هستیم و باید این حرکت مثبت را به سرعت به سمت پیشرفت و توسعه ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه کادرسازی یعنی بهره گیری از نیرو‌های خلاقی که از یک مدیر فعال‌تر و توانمندتر هستند، اذعان کرد: کادرسازی برای آینده و عرصه‌های مختلف حائز اهمیت است که در این راستا کادرسازی با بهره‌گیری از دستیاران مردمی در مجموعه‌های مختلف انجام شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ارتباط دانش آموزان و دانشجویان فعال و نوآور باید با دستگاه‌های اجرایی گسترش یابد و این رابطه برای نوجوانان و جوانان همانند یک کارگاه عملی مدیریت است.

وی با تاکید بر برگزاری آموزش‌های مورد نیاز گفت: برنامه ریزی و ارائه این آموزش‌ها در حوزه اقتصادی هم بایستی فعال شود.

کرمی با مخاطب قرار دادن جوانان و نوجوانان توانمند اظهار کرد: انتظار می‌رود؛ با پشتوانه علمی قوی، تلاش و صبر وارد عرصه فعالیت‌های میدانی شوید و با جدیت و نوآوری، مسوولیت‌هایی که به شما واگذار شده را به سرانجام برسانید.

وی با اشاره به بحران آب در سیستان و بلوچستان در سال گذشته، ادامه داد: در راستای حل این بحران راه‌حل‌های همه جانبه را با طرح‌های مختلف شروع کردیم و خداوند پاداش تلاشمان را امسال با بارش رحمت الهی در سطح استان عطا کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با اعتبار بیش از۴۰۰ هزار میلیارد ریال گازرسانی در شهرستان‌های استان در حال انجام است.

وی ادامه داد: مزیت‌های کشاورزی، ساخت چند هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت، برق رسانی‌ها و اقتصاد دریا که با این اقدامات در آینده نزدیک شاهد صنعتی شدن سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

کرمی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان تاکنون در زمینه اقتصاد شهری و دیجیتال اقدامات مناسبی انجام نشده است.

وی گفت: نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برنامه دارد و ما باید از این آموزه‌ها به درستی استفاده کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جوانان باید در راستای ایجاد تعاونی‌ها در زمینه‌های مختلف اقدام و با خلاقیت و توانایی نسبت به ایجاد این گروه‌ها اقدام کنند، زیرا کار گروهی در اهداف بزرگ بهتر به نتیجه می‌رسد و افراد به تنهایی کمتر می‌توانند به موفقیت دست یابند.

وی با اشاره به ویژه‌گی‌های جوانان که سرشار از فکر، خلاقیت، نوآوری و انرژی هستند، بیان کرد: با توکل و ارتباط قوی با خداوند، آینده‌نگری و برنامه‌ریزی و بهره گیری از فرصت‌ها برای رسیدن به اهدافتان توجه کنید.

نظر شما