به گزارش بازار، مصطفی میلانی گفت: ستادهای توسعه فناوری به دنبال تیمهای شرکتهای دانش بنیانی هستند که از پایه، کار خود را شروع کرده و دنبال شناخته شدن و ارائه راهکار در موضوعی که به آن فکر میکنند، هستند و نمایشگاه اینوتکس، یک بستر شناخته شده در حوزه خلاقیت و نوآوری است.
وی افزود: در نمایشگاه اینوتکس در کنار مجموعههای بزرگ، مجموعههای کوچک و دانش بنیان هم به راحتی میتوانند راه حلهای فناورانه خود را عرضه کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت گفت : از دو جنبه میتوان اینوتکس را بررسی کرد؛ نخست، فرصتی است برای شرکتهای دانش بنیان کوچک که راه حلهایی برای مسائل شرکتهای بزرگتر دارند و این راه حلها را از طریق ستادهای توسعه فناوری همچون ستاد مواد و ساخت پیشرفته به شرکتهای بزرگتر ارائه میکنند.
دوم اینکه، مراجعات زیادی از سوی شرکتهای دانش بنیان به پاویونهای معاونت علمی صورت گرفت تا بتوانند از ابزارهای حمایتی ستادهای توسعه فناوری بهرهمند شوند و این خود فرصتی برای شناخته شدن سبد حمایتی معاونت بود.
میلانی افزود : در نمایشگاه اینوتکس، نخست شرکتهایی را شناسایی کردیم که در کاهش خام فروشی در کشور و تکمیل زنجیره ارزش مواد معدنی اولیه فعالیت میکنند، همچنین راه حلهایی در راستای حمایتهای خاص ستاد از مسائل کشور مثل جمع آوری کربن و اتصال شرکتهای کوچک به مجموعههای بزرگ پتروشیمی، میکروالکترونیک و موضوعات مرتبط با سرامیکهای پیشرفته و ارتباط با مجموعههایی همچون پارکها و صندوقهای سرمایهگذاری که در این حوزهها به ما کمک کنند را شناسایی کردیم.
نظر شما